Er målet å bli rik og berømt?


Licensed from: FirmBee pixabay.com 

Jeg får stadig vekk spørsmål om jeg har tenkt å bli kjendis/berømt. Det er egentlig et ganske latterlig spørsmål i mitt hode. Jeg har valgt å jobbe med formidling, og da må jeg ha en offentlig stemme. Jeg har et budskap som jeg vil nå ut med. Da kan man ikke gjemme seg vekk i en krok! Realiteten i dag er at jeg har en liten blogg og en liten YouTube kanal. Men jeg når ut til mennesker, og jeg blir glad dersom tallene vokser. For da betyr det jo at mitt budskap faktisk når ut til flere mennesker. Jeg vet ikke noe om hva som skjer med mine kanaler i fremtiden. Jeg blir veldig glad dersom jeg får mange følgere. Men det handler ikke om noen kjendisstatus. For meg er det viktig å bygge mitt eget varemerke, og faktisk få lov til å jobbe med det som jeg elsker. Jeg elsker å formidle, og jeg har et viktig budskap. 


Licensed from: rawpixel pixabay.com 

Vi trenger alle sammen penger for å overleve. Så jeg kommer til å bli glad dersom jeg en vakker dag kan tjene noen penger på formidlingen min. Men det er ikke penger som styrer min motivasjon. Jeg vet at det tar tid å skaffe seg nok følgere for å kunne tjene penger. Det har ikke vært et veldig viktig tema for meg. Men jeg vet at der kan komme endringer på dette etter hvert som kanalene mine vokser seg større. Jeg ønsker å bidra mer økonomisk til familien, så jeg er åpen for ulike samarbeid på YouTube. For meg er det viktig å bevare min identitet, og mitt budskap. Men jeg har også en privat side som jeg deler en del fra. Det gjør jeg fordi jeg synes det er spennende å lage filmer, og jeg får videreutvikle meg på mange områder. Jeg vet at det kan skje at noen vil jobbe sammen med meg, og jeg tenker at de mulighetene skal jeg vurdere underveis.


Licensed from: geralt pixabay.com 

Jeg trenger ikke å argumentere så veldig for mine valg. Jeg har tatt en beslutning sammen med mine nærmeste. Det er det som er viktig for meg. Så får andre bare snakke eller flire av mine ting. Jeg kan ikke blidgjøre alle sammen, og det har jeg faktisk ikke lyst til å bruke kreftene mine på heller. Jeg har vært gjennom mange stormer i mitt liv. Så jeg tåler at ikke alle liker mine kanaler. Det får så være. Jeg trives veldig godt med mine formidlingskanaler, og jeg er sikker på at fremtiden kan bli veldig spennende! 

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg