Jeg jobber mot mine egne mål!


Licensed from: congerdesign pixabay.com 

Det er veldig viktig å sette seg egne mål. Noe som man kan jobbe seg frem til, og som vil gi deg personlig vekst. For meg har det blitt veldig viktig. Særlig etter at helsen min ble såpass vanskelig å håndtere. Jeg kom i en sitasjon der jeg måtte foreta noen vanskelige valg. Jeg ble nødt til å ta en veldig lang pause fra arbeidslivet. Nå vet jeg at det ikke er mulig for meg å være i en vanlig jobb hver dag. Men jeg har satt meg mine egne mål. Jeg har valgt å satse på formidling, og jeg har også valgt å bruke god tid på min ferd. Jeg må skynde meg langsomt fremover. Jeg har mange ønsker og planer. Noe kommer til å bli gjennomført i fremtiden. Men det er også noe som ikke kan bli en realitet. Jeg velger likevel å ha mine drømmer, og jeg setter meg langsiktige mål.


Licensed from: Capri23auto pixabay.com 

Jeg kan ikke bare resignere, og tenke at jeg er ferdig. Det ville ikke gi meg en god livskvalitet i hverdagen min, For meg er det helt nødvendig å kunne være en ressurs i samfunnet. Men jeg måtte tenke annerledes enn tidligere. For livet har gitt meg noen utfordringer. Jeg har valgt å ikke gi opp! Det føles veldig riktig for meg. Noen ganger kan jeg føle at hele livet mitt står helt stille, og ingenting skjer. Men så åpnes der nye dører for meg etter hvert som tiden går. Det handler om å være tålmodig, og det er jo ikke min sterkeste side. Jeg føler likevel at mye har skjedd allerede, og jeg merker at jeg er enda mer målbevisst nå enn tidligere. Jeg vet så inderlig godt hva som hjelper meg i livet. Når jeg utfordrer meg  i jobb sammenheng, så gjør det meg glad og stolt.


Licensed from: Capri23auto pixabay.com 

Jeg har tatt noen valg som kanskje ikke er så vanlige. Der er for eksempel ikke mange Youtubere på min alder i Norge. Jeg har nemlig sjekket med noen av de veletablerte for å høre om navn som kunne være lure å følge. Da fikk jeg vite at de ikke kjente noen norske på min alder som viste klær  i plus size. For meg er ikke det negativt i det hele tatt. Det forteller meg at her kan jeg faktisk finne noe som ikke andre er ivrige på, og jeg kan skape et marked. det vil ta tid, og jeg skal kose meg med dette fremover. Jeg elsker nemlig mote og klær. Men jeg må relativt store størrelser på klær, og vet hvordan det er å skulle lete etter plagg som faktisk passer oss. Jeg gleder meg til å leke med dette fremover.


Licensed from: Couleur pixabay.com 

I utlandet finnes der flere voksne damer som har laget seg sin egen kanal, og som lever av det i dag. YouTube har et enormt potensiale for dem som orker og våger. Jeg aner ikke om jeg noen gang kommer til å få det til. Men jeg er i gang, og det er faktisk ikke så ille med 3000 visninger på min kanal første måneden. Det gjør meg stolt og glad! Jeg er kanskje ikke så tradisjonell. Jeg har en dyp side av meg selv, og jeg har hobbyer som er mer materialistiske og kjekke. Men dere får litt av begge deler, og kan velge hva dere vil følge med på videre! 

Se min nyeste video på YouTube her:

https://youtu.be/bY1mmZ8Nt3s

 

 Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg