Jeg viser mine klær på YouTube!


Licensed from: JamesDeMers pixabay.com 

Jeg er veldig glad i mote. Jeg følger nøye med på hvilke trender som er viktige her og nå. Så forsøker jeg å finne fine alternativer på budsjett. Jeg kan ikke bruke så mye penger på klær, men jeg unner meg litt iblant. Jeg har funnet masse inspirasjon på internett. Men jeg ønsker meg flere kvinner som viser sin mote i større størrelser. Jeg bruker som regel xl eller 46 i klær. De aller fleste Youtubere viser klær i små størrelser. Rett og slett fordi det er det som er deres størrelse. Jeg har derfor bestemt meg for å vise mine klær til Dere på min kanal. Jeg koser meg når jeg lager slike videoer, og det er kjekt å være aktiv på dette området. Klær, sko og sminke har nemlig blitt en kjekk interesser for min del det siste året. Jeg har hatt interesse før også, men det har ligget i dyp dvale. Nå har jeg kommet meg i gang, og er mye tryggere på meg selv når det kommer til eget utseende.


Licensed from: MabelAmber pixabay.com 

Jeg er ikke den eneste kvinnen som bruker store størrelser i klær! Og jeg tror at en del kvinner vil like å se tips fra andre kvinner. Jeg håper derfor at min kanal vil bli sett av flere etter hvert som tiden går. Jeg poster ulike videoer på min kanal. Det kan være alt fra klær til prat om livet. Jeg har virkelig gitt meg selv en spennende utfordring ved å ha en slik kanal. Men det er med på å gjøre meg sterkere i meg selv. Jeg må våge å være meg selv, og se på mine egne filmer. Da må jeg også godta mitt eget utseende på en annen måte. Jeg er mye snillere mot meg selv nå enn tidligere. Jeg har på mange måter godtatt de ekstra kiloene som plaget meg veldig før. Jeg vil gjerne være i ok form, og det kan godt være at noen flere kg forsvinner etter hvert. Men jeg er faktisk i stand til å se på meg selv med milde øyne. Det føles veldig godt, og jeg gleder meg til å fortsette med mine filmer.


Licensed from: MikesPhotos pixabay.com 

Jeg har kommet veldig langt. Det har skjedd en stor forandring i livet mitt. Jeg kan fortsatt slite heftig iblant. Men da kan jeg se på alt det som jeg har laget, og finne frem stoltheten i meg. Jeg er meg selv på godt og vondt. Det kan godt hende at jeg tar litt spesielle valg i livet. Men vi er alle sammen unike mennesker med ulike behov. Jeg er i ferd med å finne min balanse i livet, og det har hjulpet meg noen hakk videre på veien mot en god fremtid!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg