Jeg må frigjøre meg selv!

Licensed from: Capri23auto pixabay.com 

Jeg er nødt til å frigjøre meg selv enda litt mer. Jeg har nemlig veldig mange ideer, men så mister jeg motet. Rett og slett fordi jeg tenker alt for mye over hva andre mennesker vil tenke og mene. Jeg har bestemt meg for å være meg selv. Men likevel så kommer jeg stadig inn i de gamle tankene. Det er vanskelig å stole nok på seg selv til å gjøre akkurat det man ønsker. Jeg sliter også litt med at jeg kanskje ikke helt følger har kontroll på hva som egentlig er innafor å gjøre når man har passert 40. Jeg har liksom noen tanker inni hodet mitt som holder meg tilbake. Det er i noen tilfeller greit å ha en liten ekstra sjekk på hva man driver med. Men nå irriterer det meg ganske heftig. For det gjør at jeg ikke våger. Det holder meg tilbake. Jeg klarer liksom ikke å gi meg selv lov til å vise helt hvem jeg egentlig er. 

Licensed from: Alexas_Fotos pixabay.com 

Jeg har merket dette problemet veldig etter at jeg begynte med YouTube. Da kommer det plutselig mange tanker inn om hva jeg kan vise og ikke. Det blir mye tankevirksomhet, og jeg vurderer alt veldig nøye. Det er som sagt greit å ha litt sensur på seg selv. Men jammen meg er jeg blitt litt redd for å være meg selv. Det skal ikke få lov til å utvikle seg. Jeg skal kose meg med filmingen, og våge å være meg selv på godt og vondt. Jeg har en familie som jeg vil ta hensyn til. Men jeg har lyst til å by litt på meg selv på min egen kanal. For jeg har så mye å by på. Der er så mange kreative interesser i denne damen her. Jeg trenger å få slippe de ut til omverdenen gjennom formidling. Det er kanskje ikke så vanlig at kvinner over 40 har sin egen kanal på YouTube. Men så er jeg kanskje ikke helt A4 heller. Og det har jeg tenkt å fortsette med. 

Licensed from: Capri23auto pixabay.com 

Jeg vil nemlig ikke bli styrt av andres meninger, eller det jeg frykter at de mener. Det som kokes i hop inni hodet mitt stemmer jo ikke alltid overens med virkeligheten. Der vil alltid være mennesker som ikke liker det jeg gjør. Det handler om at vi er forskjellige, og har ulike interesser og grenser. Men jeg kan ikke være noen andre enn meg selv. Det er dette som jeg har lyst til å kose meg med fremover. Jeg håper at det kan være til glede for noen der ute. Det er kjekt å se at videoene har visninger. Jeg gleder meg til å fortsette med denne hobbyen, og frigjøre meg selv enda litt mer fremover!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg