Jeg skal ha konsert i Mandal!

Licensed from: stevepb pixabay.com 

Jeg gleder meg som et lite barn til fredag 19.oktober 2018 kl. 19.00! Da skal jeg ha konsert i Kulturfabrikken her i Mandal! Det er så spennende for meg, og jeg gleder meg noe helt enormt. Jeg skal ha med meg en eller to musikere på scenen sammen med meg denne kvelden. Jeg gleder meg til å fremføre sanger som jeg har blitt glad i den siste tiden. Jeg har utviklet meg en hel del siden jeg startet opp med musikkterapi igjen. Det er en utrolig mestringsfølelse å fikse nye sjangre og stiler. Jeg har virkelig fått lov til å teste ut nye sanger, og har kastet meg ut på dypt vann. Nå skal jeg endelig få lov til å synge disse sangene offentlig foran et herlig publikum. Det blir en intim og koselig konsert. Jeg er så heldig som får lov til å være blant de aller første til å ha konsert i ett nytt konsertrom i Kulturfabikken.

Licensed from: MabelAmber pixabay.com 

Jeg vil veldig gjerne bli en del av Mandal sitt musikkliv. Da må jeg kaste meg ut i det offentlige rom, og by på meg selv. Det føler jeg meg klar for nå, og jeg ser virkelig frem til denne opplevelsen. Jeg har så gode følelser i kroppen når jeg ser for meg hvordan dette blir. Nå skal jeg bruke de neste månedene på å finpusse sangene, og klargjøre stemmen. Dette håper jeg kan bli starten på mye gøy innenfor musikk fremover. Det er spennende å se hvordan nye dører stadig åpner seg opp for meg. Jeg er åpen for å teste ut nye konsepter, og da kan man virkelig skaffe seg gode avtaler. Jeg har en spenning i kroppen allerede, men det er bare fint. Nå har jeg en stor gulrot som jeg kan jobbe frem mot. Det er det som er så spennene med slike konserter. Man må virkelig jobbe for å få musikken under huden. Da blir formidlingen den aller beste.

Licensed from: Couleur pixabay.com 

Høsten min kommer til å bli ganske travel. Men den blir også veldig tøff mentalt i perioder. Jeg vet nemlig om en del prosesser som skal gjennomføres da. Det er derfor ekstra kjekt for meg å ha dette hyggelige prosjektet her. Det vil løfte meg gjennom veldig mye i tiden som kommer. Jeg er nemlig ganske så flink til å fokusere på de positive tingene i hverdagen. Og nå må jeg legge inn god tid til musikk. Det er bare fint for min psykiske helse, og gir meg påfyll av endorfiner. Jeg glemmer alt det vonde når jeg synger og spiller. Det er så viktig for meg, og det vil gi meg etterlengtede pusterom. Jeg håper virkelig at mine venner i Mandal vil komme på konsert denne kvelden!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg