Jeg blir så utrolig sliten…

Licensed from: Couleur pixabay.com 

Det er noe som har plaget meg den siste tiden. Jeg blir så utrolig fort sliten. Og jeg sliter med at det i tillegg blir masse smerter i kroppen min. Jeg har tatt kontakt med lege, og tar det på alvor. Men det er nok revmatismen som er aktivert litt ekstra i kroppen min for tiden. Jeg forsøker å ta godt vare på meg selv både fysisk og psykisk. Men det er altså slik at kreftene mine bare forsvinner. Jeg merket det veldig godt her for noen uker siden. Jeg og mannen min skulle ha en dagstur, og kjøre mange mil. Det er noe som jeg liker veldig godt, og jeg slapper av mens han kjører. Vi hadde en veldig fin dag, men vi var på farten i 12 timer. De siste timene var ikke noe gode for min del. Jeg merket at jeg var veldig sliten. Men aller mest så verket kroppen min. Jeg hadde vondt i både armer og ben. Det var ganske merkelig å kjenne på denne smerten. For lårene mine kjentes nesten ut som om de skulle få krampe selv om jeg satt rolig i bilen.

Licensed from: congerdesign pixabay.com 

Da vi kom hjem, landet jeg rett på sofaen. Og jeg falt helt sammen. Det var en meget sliten dame som karret seg i seng, og sovnet helt utkjørt. Mannen min ble faktisk litt skremt da han så hvordan jeg kollapset. Jeg sovnet med en gang jeg la meg, og sov veldig tungt hele natten gjennom. Jeg verket en del i løpet av natten, og dagen etterpå. Jeg vet at det ikke er farlig, men svært ubehagelig. Det er det som er så vanskelig for meg å forutse. For jeg vet liksom ikke hvordan formen min blir i løpet av en dag. Noen ganger kan jeg klare veldig mye. Men så kommer det slike dager hvor kroppen min regelrett bare streiker. Jeg bestemte meg derfor for å ta en legetime, og få tatt noen prøver. Når jeg skriver dette , så har jeg ikke mottatt resultatene av de testene enda. Men jeg lever med Fibromyalgi og Urinsyregikt. Da må jeg regne med at noen perioder er vanskeligere enn andre.

Licensed from: ulleo pixabay.com 

Jeg gjør mitt beste for å ha gode dager. Det er viktig for meg å gjøre litt hver eneste dag. Jeg er derfor veldig glad for at jeg har både blogg og YouTube. Da blir mine kreative evner brukt flittig, og hjernen blir aktivert. Man trenger nemlig ikke å gi helt opp selv om man er kronisk syk! Det har vært viktig for meg å finne alternative løsninger som fungerer for meg og min familie. Noen ganger blir jeg litt skuffet når formen er dalende. Men så vet jeg at bedre tider kommer snart. Jeg må bare passe godt på meg selv underveis i hverdagen!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg