Du må kjempe selv!

Licensed from: Garoch pixabay.com 

Det er ikke noen som kan leve livet for deg. Du er faktisk helt nødt til å kjempe deg gjennom det helt selv. Man kan få hjelp underveis. Men det er DU som må ta tak i dine egne ting. Jeg har kjent på det i mange år nå. Det er en stor jobb når man må endre livet sitt så drastisk som jeg måtte gjøre. Men det har virkelig gitt meg mange opplevelser som jeg ikke våget å drømme om. Det er mye som er annerledes enn det jeg forutså. Men slik er faktisk livet for oss alle sammen. Vi opplever saker og ting som former livet vårt. Vi vet ikke hva som venter på oss rundt neste sving, og det tror jeg er veldig bra. Noen motbakker er i hardeste laget. Men jammen er det kjekt når man kommer til toppen, og kan se på utsikten.

Licensed from: SHAWSHANK61 pixabay.com 

Våg å kjemp for det som du ønsker i livet ditt! Ikke la jantelov og folks negativitet ødelegge dine drømmer. Jeg har bestem meg for å gå min egen vei. Så lenge jeg har enighet med min nærmeste familie, så er jeg sikker i min sak. Det er ikke noen andre som skal få bestemme over mitt liv lenger. Jeg er voksen nok til å ta egne valg, og gå etter mine drømmer nå. Jeg har ikke tenkt å gå over lik for å nå dem. Men jeg skal jage dem på en fornuftig måte, og bevare meg selv underveis. For hele meg er i en utvikling, og nye dører åpner seg opp etter hvert. Det er spennende, og jeg forsøker å kjempe tålmodig. Det er nemlig den langsiktige endringen som er viktigst. 

Licensed from: galadrim pixabay.com 

Det er ikke noe som bare kommer av seg selv. Jeg har jobbet veldig hardt for å komme meg gjennom disse årene. Det er enda mange utfordringer som venter på meg. Men jeg er sikker på at det er riktig vei for meg. Nå har jeg lagt en langsiktig kurs, og jeg er så glad for at jeg virkelig våger! Det forteller meg at sjelen min er sterkere enn noen gang. Jeg er i ferd med å stå på en trygg grunnmur. Da kan jeg strekke armene ut mot verden, og være klar til å gripe de mulighetene som kommer min vei.

Vi blogges!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg