Jeg gjør endringer her på bloggen!


Licensed from: Capri23auto pixabay.com 

Jeg har nå kommet til et tidspunkt hvor jeg har tatt et valg. Jeg ønsker å finne måter å skape min egen jobb på. Da må man også skape inntektsmuligheter til seg og sin familie. Når har der kommet endringer på denne bloggplattformen som gjør at jeg kan tjene litt penger på å blogge. For meg er det en gylden mulighet som jeg ønsker å benytte meg av. Det er ikke slik at jeg kommer til å reklamere for alt mellom himmel og jord på denne bloggen fremover. Jeg bestemmer fortsatt innholdet i innleggene helt selv. Men jeg kommer til å variere mye mer i hva innleggene handler om. Dere skal få bli bedre kjent med mine hobbyer og andre interesser samtidig som bloggen fortsetter som en viktig del av min terapi. Fra i dag av er jeg tilbake med innlegg hver morgen og hver kveld. Mest sannsynlig så vil der komme et innlegg som er litt dypere hver dag, og så vil der komme et innlegg som handler om mote, sminke, vesker, hårpynt og ting som jeg elsker å pusle med i fritiden min. Noen kommer til å like det, mens andre vil ikke synes noe om det.


Licensed from: susanlu4esm pixabay.com 

For meg så er det naturlig del av min fremgang. Livet mitt består av veldig mange flere ting enn kun min mentale helsetilstand. Jeg har et ønske om å få vise flere sider av meg selv her på bloggen også. Bloggen og YouTube kommer til å være områder som jeg satser skikkelig på i tiden som kommer. Det innebærer mye kreativ jobbing her hjemme, og det liker jeg veldig godt. Det kan jeg produsere underveis når formen min tilsier det. Og for meg er det veldig viktig å kunne være tilstede her hjemme med familien min. Vi trenger at jeg er tilstede her, og holder et øye med alt som foregår. Jeg gleder meg veldig til å videreutvikle bloggen min nå¨. Jeg har mine grenser liggende i bunnen fortsatt. Jeg kommer til å vise mer at min materialistiske side, men jeg vil ha et mangfold av både alvor og vanlig liv. Jeg er jo tross alt en kvinne på 41 år som har mange interesser. Nå skal jeg kombinere alt dette her på bloggen, og det blir jo også samkjørt en del med videoene på min YouTube kanal!


Licensed from: kareni pixabay.com 

Jeg håper at dette kan være interessant for dere som leser bloggen min! Jeg tror at dere unner meg å gå litt videre i livet. Det er faktisk på tide å komme seg noen steg videre, og ikke kjøre seg fast i gammelt mønster. Nå gleder jeg meg til å se hvordan jeg kan få dette til å fungere i min hverdag. Jeg trenger en inntekt akkurat som alle andre der ute. Jeg har kommet frem til at bloggen også bør kunne være en del av det. Jeg ser frem til fortsettelsen her på bloggen og på YouTube!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg