Jeg må være ivrig!


Licensed from: geralt pixabay.com 

Jeg har satt meg noen mål. Da må jeg være ivrig og dedikert til mine arbeidsoppgaver. Det høres muligens litt merkelig ut med tanke på at jeg ikke er i “vanlig” jobb. Men for meg er det ikke sånn. Jeg har skaffet meg min egen jobb. Det handler om formidling. Jeg koser meg med YouTube, og jeg ser allerede stor fremgang i statistikken. Det er kjekt å endelig våge å gjøre det som man har lyst til. Jeg får vist frem mange sider av meg selv, og trives med det. Det er nemlig mye forskjellig som jeg liker i livet mitt. Det er ikke noe negativt i å dele det med omverdenen. Så lenge jeg kan bestemme helt selv, og jeg kan ha de grensene som vi selv ønsker her hjemme. Jeg trenger å ha noe som er mitt eget. Noe som jeg kan kose meg med her hjemme i hverdagen min. Jeg kan ikke kun tenke på psykisk helse. Da blir jeg faktisk ganske deppa. 


Licensed from: Alexas_Fotos pixabay.com 

Nå har jeg mer glede i livet mitt! Jeg har sluppet frem sider av meg selv som har ligget i tung dvale. Jeg sitter her og skriver med knallrød neglelakk på neglene mine, og jeg elsker det. Jeg føler det litt som at jeg er i ferd med å virkelig blomstre. For endelig våger jeg å være meg selv fullt og helt. Nå sminker jeg meg akkurat som jeg selv tenker er bra for meg. Jeg koser meg med å tenke på klær, sko, vesker, hærbøyler, øredobber og smykker. Jeg som ikke gadd å interessere meg for det i det hele tatt tidligere. Men jeg tror det handler om at jeg bevisst holdt det nede. For i mitt hode var det ikke vits i å forsøke seg på å være fin. Selvbildet var helt ødelagt, og jeg orket ikke å bry meg om slike ting engang. Nå er livet helt annerledes på dette punktet. Jeg kan fortsatt slite med selvbildet. Det er en evigvarende prosess. Men nå er jeg kommet skikkelig i gang med å være den beste utgaven av meg selv.


Licensed from: Wokandapix pixabay.com 

For å klare det, så må jeg være aktiv! Jeg må fortsette å pushe meg selv ut av komfortsonen. Det er viktig for meg å beholde gnisten, og troen på meg selv. Det kan godt hende at noen ikke har tro på det som jeg driver med. Men jeg har det. Jeg elsker det. Det gjør meg veldig godt, og det skal ikke noen få ta ifra meg. Jeg har kanskje ikke en kropp som alltid vil fungere særlig bra. Men jeg har en vilje av stål. Den fører meg sakte fremover i mitt eget tempo.

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg