Nye Loafers sko fra Bianco!

Reklame | Innlegget inneholder reklame, men er ikke sponset eller betalt!

Jeg har veldig lenge hatt lyst på nye sko. Det har vært så utrolig mange bilder på sosiale medier hvor man bruker såkalte Loafers sko! De ser nesten ut som tøfler, men de skal brukes som finsko. Deilige sko som er behagelige på foten, og man trenger ikke engste seg for å få hovne føtter når man er ute. Jeg sliter nemlig veldig med at mine føtter eser ut etter kort tid, og da er det ikke gunstig med for stramme pensko. Jeg hadde litt is i magen, og ventet på at salget skulle begynne. Jeg har virkelig begynt å interessere meg for mote og trender. Det er som om jeg har våknet opp av en tung dvale. Men budsjettet tilsier ikke så kostbare innkjøp. Men nå kom jeg altså over mine favoritter til en meget gunstig pris, og da slo jeg til!

Jeg kjøpte skoene i størrelse 39. Det er det jeg pleier å bruke til vanlig. Jeg kjøpte dem på Bianco. De finnes i flere farger, og utallige varianter på internett. Det var kjekt å se at de passet meg perfekt, og var svært behagelige å ha på føttene. Jeg kommer til å bruke dem veldig mye resten av denne sesongen. Det er uten tvil sko som kan brukes til alle typer antrekk. Det gir en uformell tvist til stilen, og det er et viktig element i motebildet for tiden. Jeg ønsker meg allerede flere Loafers i andre farger. Selv om min kjære synes de lignet aller mest på tøfler he,he!

https://www.bianco.com/no/no/bi/damesko/sandaler/pearl-slip-on-loafers-92549811.html?cgid=bi-women-sandals&dwvar_colorPattern=92549811_Black2

Jeg har flere godbiter på lur til Dere, så følg med på nytt innlegg hver kveld her på bloggen min! Det er veldig kjekt for å meg å kunne dele min interesse for mote og trender sammen med Dere! Følg meg gjerne på min YouTube kanal som heter WeLG Foredrag! Der kommer der videoer hver eneste dag innenfor mote, trender og sminke! Ha en flott kveld!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg