Jeg får ikke sove!

Licensed from: ulrikebohr570 pixabay.com 

Det er midt på natten når jeg skriver dette innlegget her. Klokken er passert 02.00, og jeg har ikke sovet et minutt. Faktisk så er kroppen min i en slags streik, og nå har jeg reist meg fra sengen igjen. Det er ikke noen vits i å slåss med senga i mer enn en time. Da må jeg stå opp, og gjøre noe helt annet. Jeg er våken fordi jeg har rastløse føtter i natt. Det skjer iblant, og det er ganske så ubehagelig. Men jeg har dårlig blodsirkulasjon, og revmatisme. Da kommer man ikke utenom en del smerter iblant. Så da var det visst på tide med en søvnløs natt på grunne av smerter og ubehag. Jeg har tatt smertestillende, og skal legge meg igjen når de har begynt å virke litt mer.

Licensed from: Free-Photos pixabay.com 

Jeg vet at man egentlig ikke skal sitte ved en skjem på nattestid. Men noen ganger må jeg bare få nullstille hjernen min. Da fungerer blogg og pc veldig fint for min del. Jeg har nesten alltid noe på hjertet. Jeg liker ikke å være våken om natta. Jeg kan veldig gjerne være litt sen før jeg legger meg. Men jeg hater å ikke klare å sovne greit. Men jeg kjenner kroppen min godt, og i dag måtte jeg bare komme meg ut av sengen igjen. Jeg vet at veldig mange mennesker sliter med søvnen. Det er slitsomt i lengden. Jeg har slitt med mareritt i mange år, så jeg vet hvor vanskelig det kan være. Man er på en måte mer utslitt etter at man har sovet. Jeg har noen vonde perioder enda. De nettene liker jeg ikke noe særlig.

Licensed from: Larisa-K pixabay.com 

Men i natt er det de fysiske plagene som holder meg våken. Det er helt mørkt rundt meg, og jeg har kun lyset fra pc. Jeg håper at kroppen min kan finne roen snart. For jeg merker at øynene mine er ganske slitne etter en lang jobbdag. Jeg er inne i en veldig kreativ periode, og produserer mange innlegg hver dag. Det er flott å kunne ligge i forkant, og ha en publiseringsplan som virkelig gir meg ro i sjelen. Jeg er nemlig en person som elsker å være forberedt, og ha full kontroll på et som skjer. Nå kjenner jeg at øyene mine ikke vil mer, så jeg skal logge meg av. Så håper jeg inderlig at jeg kan få noen timer med søvn!’

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på YouTube og Instagram!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg