Jeg elsker å sminke meg!

Licensed from: kinkate pixabay.com 

Nå koser jeg meg veldig når jeg sminker meg. Jeg har fått min egen plass på soverommet vårt. Der har jeg all sminken , og et speil med godt lys i. Det er så behagelig å kunne sette seg ned ved et bord, og kunne ha alt det man trenger rundt seg på bordet. Jeg har laget mitt eget system, og sortert all sminken i ulike bokser. Nå har jeg ikke rot, og jeg elsker å sitte der og sminke meg. Mange ganger filmer jeg også sminkevideoer til YouTube. De videoene er populære blant mine følgere, og det er jo gøy! Jeg lytter veldig gjerne til en podcast mens jeg sminker meg, og da er skuldrene langt nede. Jeg ler, og har en fin stund for meg selv ved sminkebordet.

Licensed from: Free-Photos pixabay.com 

Det er deilig å endelig være tryggere på seg selv! Nå gir jeg meg selv lov til å være så feminin som jeg bare vil! Det er kun jeg som bestemmer over min kropp og mitt utseende. Jeg bryr meg jo selvsagt mye om hva min kjære liker. Men det opp til meg å bestemme helt selv. Jeg er ikke så redd for sterke farger på leppene mine lenger. Det er akkurat som om jeg blir enda mer tryggere på meg selv når jeg har en flott sminke. Da eier jeg liksom min verden på en måte. Jeg føler meg fin, og jeg koser meg med å pynte meg i hverdagen. Det er fortsatt forskjell på hverdag og fest. Men hvorfor kan man ikke ha røde lepper og en kjole på en tirsdag? Det er helt opp til meg selv, og jeg digger det rått!

Licensed from: kinkate pixabay.com 

Jeg har sminkefrie dager, og det er digg. Men jeg har blitt mer og mer opptatt av å stelle meg skikkelig i hverdagen. For det gjør noe med hele meg. Jeg kommer skikkelig i gang med dagen, og selvtilliten kommer mer frem i lyset. Jeg gleder meg til å utforske denne verdenen enda mer i tiden som kommer. Jeg har ikke tenkt å dra det så veldig langt. Jeg liker at sminken holdes ganske så naturlig. Men jeg vil tillate meg selv å leke litt. Jeg skal gi meg selv lov til å være flott! Det handler om så mange ting for meg. Kanskje mer enn dere noen gang vil kunne forstå. Livet mitt har endret seg veldig mye, og jeg omfavner livet mitt her og nå.

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg