Min kropp gjør meg frustrert!

Licensed from: MabelAmber pixabay.com 

Jeg forsøker å være i godt humør, og se positivt på det aller meste. Men jeg må bare erkjenne at denne kroppen her frustrerer meg ganske mye for tiden. Jeg lever med revmatiske sykdommer, og de har virkelig vært ganske så plagsomme de siste månedene. Det er snakk om smerter hele døgnet. Betennelser i kroppen som ikke vil gi seg, og som gjør at humøret mitt blir dårligere. Hvis jeg for eksempel drar på en litt lang kjøretur, så blir jeg liggende med sterke smerter i flere timer etterpå. Jeg elsker å kjøre bil, så det passer meg mildt sagt dårlig at kroppen min ikke takler det for øyeblikket. Jeg må nok innse at jeg har en kropp som er i ubalanse for tiden, og som gir meg beskjed om å roe meg ned. Jeg skal begynne med litt forsiktig trening igjen for å øke blodsirkulasjonen i kroppen min. Det håper jeg skal ha en positiv effekt. 

Licensed from: Couleur pixabay.com 

Jeg har så mange planer, og så mye som jeg vil gjøre! Da er det vanskelig å innse at kroppen setter noen begrensninger. Jeg vil jo så gjerne gjøre akkurat som jeg selv vil. Det føles veldig urettferdig iblant, og jeg kan miste motet litt. Men jeg vet også at det går i bølgedaler, og at bedre tider kommer snart. Det må jeg bare håpe på. Jeg gledet meg til en sommer uten for mye smerter. Det ble en veldig fin sommer, men dessverre så ble ikke smertene noe mindre enn i vinter. Heller det stikk motsatte. Jeg har god dialog med legen min, og jeg møter forståelse hos mine nærmeste. Men det er kjipt å være den personen som blir liggende på sofaen i lange perioder. Jeg holder meg i aktivitet her hjemme med kreativ jobbing. Jeg holder på med bloggen og YouTube. Det er noe som gjør meg glad, og som gjør at jeg “glemmer” smertene mine litt.

Licensed from: Capri23auto pixabay.com 

Beklager at dette innlegget ble litt sutrete. Men noen ganger så må jeg lufte litt på det som er vanskelig, og ikke late som om at alt er så veldig bra hele tiden. Jeg tar en dag om gangen, og forsøker å gjøre det beste ut av situasjonen. Heldigvis så er jeg jo ikke alvorlig syk. Men kroniske sykdommer er ganske vanskelige å takle iblant. Jeg står opp hver eneste dag, og starter med åpent sinn. Noen dager blir bra, og noen blir ikke så veldig kjekke. Jeg håper at kroppen min vil respondere bra på litt trening. Da har jeg et håp om bedre dager!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg