Jeg vil være så flink som mulig!

Licensed from: Free-Photos pixabay.com 

Jeg legger et stort press på meg. Og jeg tenker ikke så mye på det egentlig. Rett og slett fordi jeg er så vant med å leve på denne måten. Jeg har hele livet lagt et stort press på meg selv. Det handler om et sterkt behov for å være god nok. Jeg er så utrolig redd for at andre mennesker ikke skal like meg, eller mene at jeg ikke duger til noe fornuftig. Som voksen så vet jeg at det ikke er noe som jeg trenger å stresse med i hverdagen min. Men jeg gjør det likevel. Det skjer helt av seg selv. Jeg har bare den driven i meg. Det er egentlig veldig bra å ha lyst til å prestere. Men for min del så har det jo en tendens til å gå ut over kropp og helse. Jeg forsøker å lære av de smellene som jeg har fått. Men jeg kan ikke sitte stille. Der må skje noe hver eneste dag.

Licensed from: qimono pixabay.com 

Jeg rømmer nok litt inn i kreativt arbeid. For jeg orker ikke å kun være i det som er vondt og vanskelig. Når man kjemper seg gjennom store prosesser i livet, så trenger man å gjøre noe som skaper energi og mestring. For meg er det helt avgjørende for å kunne stå i alt sammen hver eneste dag. Jeg må kunne bruke noen timer hver dag på mine egne prosjekter. Jeg elsker å være kreativ, og skape en ny plattform. Det er min egen ting, og jeg styrer skuten helt selv. Det gir meg også et stort ansvar. For jeg må selv passe på så det ikke blir for intenst for meg. Det er noe som jeg virkelig forsøker å jobbe med daglig. Det blir flere pauser nå enn tidligere. Jeg havner på sofaen flere ganger per dag for å samle krefter.

Licensed from: Free-Photos pixabay.com 

Jeg jobber når jeg har energi! Det kan være en økt på formiddagen, og kanskje en økt senere på dagen. Det kommer helt an på hvilke andre oppgaver og avtaler som jeg har denne dagen. Jeg har virkelig mange ting som jeg ønsker å få til. Men jeg må ta et steg om gangen, og være veldig tålmodig. Det er ikke min sterkeste side. Det mange ting som jeg vil oppnå i livet. Heldigvis så er jeg fortsatt ganske ung, og kan ha mange år foran meg. Jeg skal gjøre så godt som jeg bare kan. Det kommer sikkert til å holde i massevis!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på YouTube og Instagram!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg