Tiden flyr avsted!

Licensed from: jill111 pixabay.com 

Da var vi jammen meg kommet til den siste dagen i august 2018! Det er helt utrolig hvor fort disse ukene går for tiden. Det er så utrolig mye som skjer for tiden. Jeg har mange ting som skal ordnes med blogg og YouTube. Det er veldig kjekt å jobbe med formidling, og jeg har mange planer. Jeg er også i gang med å øve til min konsert. Jeg gleder meg veldig til 19.oktober! Jeg produserer og poster videoer hver eneste dag, og det krever masse kreativ jobbing fra min side. Jeg må finne nye ideer. Det er også veldig kjekt med endringene på bloggen min. Det medfører mer arbeid, men nå er bloggen en viktig del av min fremtidige jobb. Det er blitt en annen hverdag, og jeg forsøker å komme inn i gode rutiner for min egen del. 

Licensed from: castleguard pixabay.com 

Jeg koser meg med å drive med dette! Det er spennende og utfordrende for meg. Jeg kaster meg ut på dypt vann ganske ofte. Men det har gått fint til nå, og jeg skal jobbe meg sakte fremover. Nå har jeg konkrete ting som skal leveres av meg. Det trigger meg på en god måte, og jeg føler at min jobb er i ferd med å sette seg. Det gjør at tiden flyr, og jeg gleder meg til fortsettelsen. Jeg føler meg heldig som tross alt har muligheten til å gjøre dette hver eneste dag. Jeg passer på å ligge i forkant, så jeg innvilger meg pauser når det behøves. Men nå er første måneden som “fulltids” blogger og YouTuber vel overstått. Jeg har erfart flere ting, og jeg vet mer om hva som fungerer bra og hva som ikke fungerer så bra.’

Licensed from: pixel2013 pixabay.com 

Nå gjelder det å ha fokuset fremover, og legge gode planer. Nå kommer en veldig travel måned. Det er spennende tider for hele familien. Jeg håper og tror at det skal gå bra for oss alle sammen i tiden som kommer. Vi planlegger så godt som vi bare kan, og hjelper hverandre gjennom hverdagen. Da blir alle sammen fornøyde, og vi kan gå videre til neste dag. Jeg har mange drømmer og ideer. Men kroppen og familien bestemmer tempoet! Nå er det aller først konfirmasjon for eldstemann her i huset i morgen! Det er helt uvirkelig! Jeg kjenner at jeg  blir rørt bare jeg tenker på det. Det blir en stor dag, og en flott start på en ny måned!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg