Jeg liker frivillig arbeid!

Licensed from: 3dman_eu pixabay.com 

Denne sommeren har jeg brukt en del timer på frivillig arbeid. Det er ganske mye som har blitt gjennomført denne sommeren, og det har vært kjekt å kunne bidra på min måte. Når man ser gleden fra de som deltar, så er det verd det. Jeg har vært ansvarlig på ulike aktiviteter, og jeg har stekt vafler for pensjonistene. Små ting som betyr noe for andre mennesker. Det har til tider vært ganske travelt. Men jeg har kost meg underveis også. For det er givende å være med i frivillig arbeid. Man kommer seg ut av sin egen boble, og gjør noe fint for noen andre. Jeg merker at det er noe som gjør meg veldig godt. Man blir kjent med nye mennesker, og kan gi en håndsrekning til noen som trenger det. Jeg har virkelig kjent på en indre glede over å kunne bidra. 

Licensed from: Couleur pixabay.com 

Vi trenger å gjøre ting for hverandre! Det trenger ikke være så veldig mye. Men vi kan være medmennesker, og dele på de godene som vi har. Det går fint for meg å hjelpe til med transport dersom noen ønsker å delta på et arrangement. Jeg kan møte et menneske utenfor døren slik at de slipper å gå inn helt alene. Det går fint  å steke de vaflene som pensjonistene skal kose seg med en onsdags formiddag. Det handler om å sette andre ting til side, og gjøre en innsats for andre enn kun oss selv. Hverdagen spiser opp tiden vår. Vi må selv velge hva vi ønsker å bruke den til. Så er der visse perioder i livet hvor man kanskje ikke makter å delta som frivillig. Det skjønner jeg godt. Men når ting ordner seg, så kan man bruke litt energi på andre mennesker også.

Licensed from: Couleur pixabay.com 

Jeg blir glad når jeg klarer å hjelpe andre mennesker! Det gir meg en god følelse i hele kroppen. Jeg blir rørt når jeg ser smilet på små barn som har fått noen fine timer sammen med dyrene på Lindland gård. Vi kan gjøre små ting som virkelig gjør dagen bedre for små og store. Men vi må ta oss tid til å gjøre det i praksis. Noen ganger kan jeg bli sliten. Men det glemmer man fort når man får gode ord og takknemlige klemmer fra medmennesker. Jeg er veldig glad for at jeg ble med i frivillig arbeid. Jeg har lært veldig mye om meg selv. Det har vært en ganske bratt læringskurve. Men jeg liker det veldig godt.

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg