Vær Deg selv!

Licensed from: jill111 pixabay.com 

Jeg har lært veldig mange ting de siste årene. Men det er en ting som skiller seg veldig ut. Jeg måtte lære å være meg selv! Jeg kunne ikke leve bak en maske resten av livet. Det var umulig for meg å fortsette å spille det skuespillet som hadde vart så altfor lenge. Jeg måtte kaste vekk masken, og bare være meg selv. Alt sammen måtte få komme frem i lyset. Det har vært en utrolig smertefull prosess som har vart i mange år nå. Men samtidig så har det vært veldig befriende på mange måter. Jeg har funnet ekte kjærlighet i voksen alder. Vi har fått et nytt liv her i Mandal. Men jeg bærer med meg en fortid som enda er vond og vanskelig å håndtere. For sårene er mange, og de gror veldig sakte. Dype arr i sjelen kommer alltid til å være der. Jeg må være bevisst på å la det positive få råde i hverdagen vår. Det kan jeg kun klare dersom jeg er meg selv fullt ut.

Licensed from: jill111 pixabay.com 

Jeg måtte innse hva som hadde foregått i livet mitt. Det ble en veldig hard erkjennelse. Men jammen meg har jeg kommet meg opp igjen, og står stødig på egne bein. Når man kommer seg gjennom slike livskriser, så er det en ny grunnmur som må bli skapt. Det er noe som tar tid, og som krever ærlighet og kjærlighet. Det er mange som ikke skjønner hele sammenhengen her. For jeg kan ikke dele alt. Men jeg har vært åpen om mange ting, og jeg har mine årsaker til at ting tar tid. Det handler om mange ting som jeg ikke ønsker å dele med alle sammen her på bloggen. Nå er jeg i hvert fall kommet dit at jeg våger å være meg selv. Det er det som betyr aller mest for meg. Jeg har funnet meg selv, og jeg er i ferd med å bli kjent med meg selv på en ny måte. 

Licensed from: jill111 pixabay.com 

Det er både spennende og litt skummelt. For jeg merker at endringene virkelig er ganske store. Jeg har nye interesser, og jeg bruker mer tid på meg selv. Nå er jeg opptatt av å være den beste utgaven av meg selv. Jeg har kjent på styrker og svakheter. Jobben har vært hard. Men jeg føler at det har kommet et mye godt utav disse årene. Vi mennesker er alltid i utvikling. Men for meg så er det veldig mye som er nytt og annerledes. Jeg trenger tid til å bli kjent med meg selv. Jeg koser meg som mamma og ektefelle. Mitt ønske om å jobbe som influencer er veldig sterk. Jeg tror dette kommer til å bli en spennende reise fremover!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg