Jeg ønsker meg mye nytt til høsten !

Licensed from: Capri23auto pixabay.com

Jeg er veldig svak for høstmoten! Der kommer alltid så utrolig mye fint i butikkene. Nye farger og myke plagg som varmer en tapper sjel. Jeg tok frem ullskjerfene mine i dag. Det var så deilig å kjenne den lune varmen rundt halsen. Jeg har blitt ganske avhengig av ullskjerf på høst og vinter. Jeg håper på å få hjem bye skjerf i høstens farger. Det er noe som garantert blir brukt! Jeg gleder meg til å bruke lune og varme gensere. Der er mye kjekt i klesskapet som venter på å bli brukt!

Licensed from: MabelAmber pixabay.com

Men jeg ønsker meg likevel alltid noe nytt! Jeg kikker på klær, sko og vesker. Budsjettet er lavt, så vi får se hva som skjer fremover. Noe nytt blir der alltid underveis. Men til konfirmasjonen nå snart så velger jeg å bruke noe av det fine jeg allerede har i skapet. Jeg merker at det kribler mye mer i mote interessen dette året her. Jeg tenker mye mer over hvordan jeg kler meg. Det er viktig for meg at helheten stemmer. Jeg blir glad når folk gir meg ros for stilen min. Det er deilig å trives med sin egen feminitet! Det er blitt utrolig viktig for meg å være velkledd. 

Jeg har stadig vekk nye ønskelister. Der er så mye spennende å velge i! Jeg forsøker etter beste evne å ta fornuftige valg. Men iblant så unner jeg meg litt ekstra. Jeg trives med min stil. Det er mye i skapet som jeg kombinere på nytt. Det handler om å tenke kreativt, og våge å være seg selv! Vi er alle sammen unike mennesker. Det er ikke noen andre som kan vite hva akkurat DU liker. Finn deg selv først. Se på inspirasjon på Internett. Det er kjekt å finne nye ting til ønskelisten ! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg