Røde lepper og rød neglelakk gir meg et kick!

Lips
Licensed from: HomeStead Digital / yayimages.com

Det er veldig kjekt for meg å utforske nye farger innenfor sminke. Det var veldig skummelt aller først, men så har jeg kommet meg over kneiken. Nå våger jeg å teste nye farger på meg selv. Jeg blir faktisk veldig glad når jeg har rød leppestift og rød neglelakk. Da er jeg plutselig så mye mer vågal enn tidligere, og jeg koser meg! Det gir meg et slags kick, og jeg merker at selvtilliten min øker. Man kan mene mangt og mye om det å bruke sminke. Men jeg merker at det hjelper meg veldig. For jeg tar så mye bedre vare på meg selv nå enn tidligere. Det tror jeg dere også kan både se og merke på meg. Jeg føler meg litt tøffere når jeg har sminket meg. Det handler om mange faktorer som lager en helhet. Jeg vet at det er innsiden som teller, men jeg mener at det ikke skader å passe på utseendet også.

Red nail polish.
Licensed from: Golenko / yayimages.com

Når jeg skal ut på oppdrag, så føler jeg for å være velstelt og sminket. Men jeg velger mine farger med omhu. For jeg vet jo at det ikke alltid er like greit med sterke farger. Det er viktig å kunne vite hvilke farger som passer til enhver anledning. Noen ganger må man ha en mer diskre makeup. Jeg har ikke noe problem med å skjønne det. Men så elsker jeg å kunne klinke til med skikkelig røde lepper en gang i blant. For da kan jeg slå meg litt løs, og være litt mer rocka. Det er så kjekt å kunne eksperimentere med sminke, klær, vesker og sko. En ny verden som plutselig er blitt viktig for meg.  Jeg føler meg veldig heldig som endelig kan kjenne på disse interessene i livet igjen. Det forteller meg at livet er på riktig vei. Nå kan jeg liksom slippe frem andre sider av meg selv. 

Sexy Lips. Beauty Red Lips Makeup
Licensed from: Subbotina Anna / yayimages.com

Jeg skal kose meg fremover med velvære og sminke! Dere skal få bli med på reisen min både her og på Youtube! Det er utrolig kjekt å se at dere følger meg. Jeg har mange spennende planer for høsten, og jeg skal pynte meg mange ganger. Det er nemlig mange antrekk som skal settes sammen til enhver anledning. Våg å være litt tøff iblant! Det er lov å ta litt plass iblant. Jeg gleder meg til en spennende høst, og jeg skal bruke masse rød leppestift!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg