Musikken jager vekk tungsinnet!

Jeg er i full gang med øvingen til min konsert i Kulturfabrikken her i Mandal fredag 19.oktober kl 19.00! Det er så deilig for meg å ha et konkret prosjekt. Da jobber jeg mye mer effektivt med musikken. Nå øver jeg to ganger per uke sammen med musikere. Da glemmer jeg alt som er vondt og vanskelig i livet mitt! Musikken jager vekk alle de negative tankene. Det er så utrolig deilig å få noen timer hvor jeg kun er artisten. Når jeg kan fokusere på sang og tekst. Leve meg inn i musikken ,og skape formidling. Det er en egenskap som jeg virkelig er glad for å inneha. Musikk trigger følelser, og jeg er faktisk ganske så vant med at publikum gråter en skvett underveis i konsertene mine.

Jeg elsker å jobbe med musikk! Det er utrolig deilig for meg å endelig kunne utforske mer på musikkfronten. Nå kjenner jeg flere flotte mennesker som spiller ulike instrumenter, og vi kan spille sammen iblant. Det er noe eget å spille sammen med andre mennesker. Man må virkelig lytte til de andre, og skape noe helt eget sammen der og da. Det er også en veldig fin måte å bli kjent med nye mennesker på. Jeg har fått lov til å kun synge iblant når vi spiller sammen. Det simpelthen elsker jeg! Når jeg kun har ansvaret for sangen, så føler jeg meg så mye friere. Det er kjekt å kunne spille piano selv, men det er litt annerledes. Å få lov til å synge med et band i ryggen, er bare helt magisk! Jeg misunner etablerte artister som har sitt eget band!

Jeg tror dette kommer til å bli en veldig fin konsert! Det er mange sommerfugler i magen min. Men jeg føler meg likevel veldig trygg på det som jeg skal gjøre. Nå håper jeg bare at der kommer noen for å høre på. Jeg føler meg veldig usikker på om jeg trekker nok folk her i Mandal. Det gjenstår å se. Jeg er i hvert fall veldig klar for å holde en fin konsert for de som kommer! Alt ligger egentlig til rette for at det skal bli en fin opplevelse for oss alle sammen! Jeg er tryggere i meg selv, og jeg våger så utrolig mye mer enn før. Det er noe som jeg virkelig setter pris på å få erfare. Jeg skal bruke mine talent, og kose meg med musikken!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg