Trening gir meg energi!

Det er aller best for meg å trene om morgenen. Da kommer jeg i gang med dagen, og får masse energi. Jeg blir så glad når jeg kjenner at kroppen min vil fungere bra, og kreativiteten blomstrer. Alt henger sammen med om jeg trener eller ikke. For da skjer det noe magisk med kroppen min og hodet mitt. Jeg blir liksom påskrudd, og kan gjøre så uendelig mye mer. Det er ikke alle dager som er like gode. Men ved å trene så kan jeg skape flere gode dager. Det har jeg lært de siste årene, og jeg ønsker å holde meg i aktivitet så ofte som mulig. Jeg ønsker jo en så god kropp som overhodet mulig. Når man sliter med kroniske lidelser, så er det ekstra viktig å holde seg i aktivitet.

Jeg blir faktisk glad av å trene! Det er så deilig når tankekjøret tar pause, og jeg kan konsentrere meg om helt andre ting. Min fortid har skapt trøbbel for helsen min. Så jeg må rett og slett være i aktivitet for å kunne mestre hverdagen på en god måte. Når jeg jobber for meg selv, så kan jeg kombinere det. Jeg kan også ta hensyn til meg selv dersom kroppen er helt på bærtur en dag. Jeg vil uansett forsøke å trene slik at kroppen min ikke streiker så mye. Legen sier at jeg kan trene hver eneste dag hvis jeg vil. Men jeg må huske på at moderat trening er det beste for meg. Jeg kan ikke pushe meg så altfor hardt hele tiden. Jeg sliter med dårlig blodsirkulasjon, og da er moderat bevegelse det aller beste.

Jeg har visst om dette hele tiden. Men likevel så svikter motivasjonen iblant, og man hopper over treningen. Jeg vet at det er veldig dumt. Så jeg har derfor satt trening opp på min to do liste hver dag. Målet er moderate treningsøkter minst tre ganger per uke. Det vil hjelpe meg videre i hverdagen, og jeg får masse energi. Jeg har en veldig travel høst foran meg. Det er derfor ekstra viktig at jeg tar vare på meg selv. Det skal jeg jammen meg klare å få til helt selv. Jeg vet hva som må gjøres, og det handler om prioriteringer og gode vaner. Jeg er en veldig sta person som jobber målrettet mot det jeg ønsker. Så det er faktisk fullt mulig å ha nok selvdisiplin til å fikse dette selv. Det er en av de aller viktigste oppgavene jeg har gitt meg selv nå. Det skal gå fint!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg