Jeg reiser meg alltid opp igjen!

Det hender at jeg ligger nede for telling. Når alt blir for vanskelig, og jeg ikke klarer så mye annet enn å gråte. Jeg har noen slike dager iblant. Men det skjer ikke så veldig ofte lenger. For jeg har blitt mye sterkere i meg selv. Det er kommet noen skorper på de store sårene i sjelen min. Det er ikke ferdig grodd igjen, men det er ikke så smertefullt lenger. Men de dagene kommer uansett. Jeg må la dem få lov til å komme. Gråte ferdig, og så kan jeg starte på nytt igjen. For det blir ikke bedring dersom jeg skal holde alt det vonde inni meg. Jeg har lært det på den harde måten. Jeg vil ikke tilbake til de tidene der. Jeg har kommet meg gjennom mange prosesser, og jeg er stolt over den jobben jeg har gjort.

Jeg reiser meg alltid opp igjen! Det er ikke noe som skal få stoppe meg. Jeg vil ha et godt liv sammen med min familie. Da kan man ikke bli liggende nede. Jeg har funnet en god balanse på det nå. Det hender at jeg ikke klarer mer, og jeg bryter litt sammen. Men jeg vet at gode tider kommer etterpå. For jeg er omringet av kjærlighet og trygge rammer. Det er så godt å kjenne på det hver eneste dag. Jeg vet at livet kommer til å svinge litt. Men jeg føler meg så uendelig mye tryggere i meg selv. Jeg vet hva jeg vil, og jeg våger å si det høyt! Veien blir til mens man går, og jeg føler meg sikker på at mye bra er i vente for oss alle sammen. Vi bygger et fundament som skal holde oss på rett kjøl. 

Det er ikke noen som går gjennom livet uten å kjenne på smerte. Alle har hver sine utfordringer, og det er slik livet er. Jeg har funnet min måte å håndtere det på. Jeg får profesjonell hjelp, og det skjemmes jeg ikke over. Noen ganger trenger man å snakke med noen som er utenfor. Jeg er glad for at den hjelpen faktisk finnes for meg her i Mandal. Jeg bygger meg selv opp igjen. Det er mange ting som skal komme på plass. Små brikker som danner en helhet. Heldigvis så er jeg kommet godt i gang. Det er så mange muligheter som kommer min vei. Jeg er åpen for å leve selve livet nå. Det handler ikke om brannslukking lenger. Nå har jeg kontroll på det aller meste.

Det har vært tunge stunder underveis. Det er ikke vits i å forsøke å si noe annet enn sannheten. Jeg har vært helt nede for telling. Det tar lang tid å komme seg til hektene igjen. Men jeg er i ferd med å kjenne at jeg lever! Det er deilig og veldig befriende for meg! Jeg gleder meg veldig til fremtiden!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg