Hjemmetrening fungerer perfekt!

Reklame | Inneholder reklame, men er ikke sponset eller betalt!

Jeg har vært litt usikker på hvilke treningsmetoder som jeg skal bruke. Det er en del ting som man kan velge mellom. Jeg synes det er kjekt å kunne variere. Men jeg har ikke lyst til å betale masse penger på ting som jeg egentlig ikke bruker så mye. Det er derfor viktig for meg å kunne velge en løsning som faktisk fungerer fint for meg og min familie. For å kunne velge, så må man prøve ting. Jeg har lenge vært medlem ved et treningsstudio her i Mandal. Men jeg er ikke så veldig flink til å bruke det. Det er liksom et ork å komme seg ut døren for å skulle trene. Og så er det også slik at jeg nesten ikke bruker noen av apparatene som de tilbyr. Jeg løper litt på elipsemaskinen, ellers så trener jeg selv på matte i et lite hjørne. Det blir for lite brukt til at jeg ønsker å fortsette der.

Jeg har ganske lenge vært medlem hos Excerto. Det er et treningstilbud på internett hvor du har tilgang til veldig mange videoer med treninger av alle slag. Jeg kobler det opp på tv via appletv og nettbrettet mitt. Det fungerer faktisk veldig fint. Jeg kan dermed trene her hjemme når jeg selv ønsker det. Det er masse løsninger på internett, men for meg fungerer dette veldig bra. Jeg har brukt det hjemme en stund nå, og er veldig fornøyd! Det handler om å legge ting litt til rette her hjemme. Jeg har noen matter på gulvet, og så har jeg en CORE bare. Den bruker jeg når jeg tar ulike øvelser på mattene etter kondisjonsbiten er ferdig. De har vært veldig flinke til å lage videoer for ulike nivåer. Dermed kan jeg finne det som passer meg best.

Ellers så skal jeg få god kondisjonstrening hver uke på Linedance. Det er faktisk veldig fin trening for meg, og jeg klarer å pushe meg gjennom sangene. Det vil også bli noen turer i Furulunden alene og sammen med venninner utover høsten. Nå føler jeg at dette er den beste løsningen for meg. Og flere av familiens medlemmer kan også bruke treningene som jeg har tilgang til via Excerto!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg