Jeg må beskytte huden min!

Det er noe som jeg alltid svikter litt på når det kommer til eget velvære. Jeg er ikke så veldig flink til å ta vare på huden min. Det går ganske bra med hudpleie rutinen i ansiktet. Mye på grunn av at jeg tar sminke fjerning på alvor hver eneste kveld. Men resten av kroppen er jeg ikke så flink til å ta vare på. Jeg vet at den bør smøres inn daglig, men jeg skulker ofte unna det. Det straffer seg fort. For jeg er så utrolig tørr i huden min. Føtter og hender blir likbleike og skikkelig tørre. Her blir jeg nødt til å gjøre en bedre innsats fremover. Jeg har produkter hjemme, så det mangler ikke på det. Jeg må rett og slett lage meg en rutine på som virkelig fungerer i hverdagen. Og jeg må prioritere tid til det. 

Jeg vet det så inderlig godt. Dette har vært en utfordring ganske så lenge. Men jeg har en tendens til å la det bli med tanken. For jeg er ikke så veldig begeistret for klissete kremer overalt på kroppen min. Foreløpig er jeg flink med ansiktet, og så er jeg kommet i gang med håndkrem igjen. Det er noe som jeg bare må huske på. For mine hender blir skikkelig hvite og tørre. Som revmatiker så har det forverret seg med tiden. Nå er det inn i den kalde årstiden, og da er det ekstra viktig for meg å beskytte hendene mine. Jeg skal ta meg selv i nakken , og komme i gang med mer hudpleie atter en gang. Det er rart hvordan man kan gli vekk fra rutiner. Jeg har nemlig forsøkt ganske så mange ganger.

Huden min trenger pleie. Jeg skal finne en god løsning. Det er viktig for meg å beskytte meg selv på en forsvarlig måte. Og jeg ønsker jo å se bra ut også. Jeg er jo på bilder og film hver eneste dag. Jeg vil ikke være perfekt, men likevel være velstelt og fin. Det er noe som blir stadig blir mer og mer viktig for meg i hverdagen og jobben min. Så da må man bare innse at forbedringspotensialet er veldig stort, og komme i gang med nye rutiner!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg