Motgangen trigger meg!

Licensed from: pixel2013 pixabay.com

Jeg kan finne mange grunner til å gi opp, Hvis jeg ikke orker så mye mer, så kommer folk til å skjønne hvorfor. Men det er ikke noe alternativ for meg å gi opp! Der er ingen som skal klare å knekke den gnisten som jeg har inni meg. Det er blitt tatt mange valg i livet mitt. Jeg har vært helt nede for telling, og jeg har reist meg igjen . Det er mange mennesker som vil meg vel, og som støtter meg i min hverdag. Det er jeg utrolig glad for. Men jeg har også en del motstand som jeg ikke kan skrive detaljert om her på bloggen min. Men det tærer veldig på meg i lange perioder. Noen ganger kan jeg føle at ingenting vil hjelpe meg videre i livet. Man føler seg utslitt og nede for telling mange ganger. Men jeg gir meg ikke. Det er altfor mye som er verd å kjempe for. 

Licensed from: pixel2013 pixabay.com

Mitt aller viktigste i livet er ungene og mannen min. Familie og gode venner er også veldig viktige for meg. Men jeg kjemper like mye for min egen del. Jeg trenger å få til noe som er mitt eget, og som jeg kan være stolt over. Jeg vil ikke bare være det mobbeofferet som det gikk så galt med. Man er så mye mer enn en diagnose. Jeg har et veldig stort behov for å kunne skape noe mer. Det er ikke noe alternativ for meg å gi opp drømmene mine. Jeg kommer til å kjempe for meg selv og mine drømmer så lenge jeg lever. Det er så uendelig viktig for meg å kunne bidra til samfunnet på en positiv måte. Jeg vil spre håp og positive tanker. Gjennom formidling skal jeg spre åpenhet, og sammen skal vi oppleve masse mestring!

Jeg vet at firmaet mitt er levedyktig. Det blir noen harde år til, men jeg skal komme dit engang. Jeg er kanskje ganske egen i min tankegang. Men jeg trenger det. Jeg må ha noe eget som motiverer meg til å komme gjennom hverdagen. Ikke bare som mamma eller ektefelle. Men som en arbeidsdyktig ressurs i samfunnet vårt. Om så det blir i en bitteliten prosent, så skal jeg være i mitt eget arbeid. Det er ikke noen skal ta fra meg det som jeg allerede er i ferd med å skape!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg