Jeg våger å være annerledes!

Licensed from: Capri23auto pixabay.com 

Det hender ganske ofte at jeg føler meg annerledes. Noen ganger er det negativt. Men mange ganger opplever jeg det som positivt. For jeg kan nemlig selv velge hva jeg vil tenke om det å være annerledes. Jeg har de siste årene forsøkt å bli kjent med meg selv. Det høres kanskje rart ut. Men jeg kjente ikke meg selv. Gjennom krisen som oppstod, så har jeg kommet i kontakt med meg selv. Det har vært veldig sårt og vanskelig. Men de siste årene har det også blitt veldig spennende. For jeg opplever en endring i meg selv som jeg ikke forutså. Jeg ante ikke at jeg skulle endre meg så mye. Det har vært mange følelser underveis, og en stor dose med frykt. For det er ganske skummelt å måtte finne seg selv som voksen. Man skreller liksom av alle lag, og skal finne en kjerne innerst inne. 

Licensed from: Couleur pixabay.com 

Det føles ganske nakent til slutt. Man står der, og ser på det som egentlig er en selv. Uten å ha noe å gjemme seg bak. Man må innse hva som er inni seg selv. Hva må jeg jobbe videre med, og hva skal jeg forsøke å kvitte meg med. Det er en prosess som er ganske hjerterå¨. For jeg måtte akseptere så utrolig mye vondt underveis. Men å akseptere betyr ikke at jeg liker det, eller at jeg godtar det. Men jeg måtte akseptere at livet faktisk hadde utviklet seg slik for min del. Ansvar måtte puttes der det hører hjemme, og noen store oppgjør måtte tas underveis. Jeg har vært i krigen for mitt eget følelsesliv. Det er noe som jeg egentlig ikke unner noen andre i hele verden. Jeg aner ikke hvordan jeg klarte meg gjennom de verste rundene. Heldigvis er kjærligheten til mine nærmeste så uendelig stor og sterk.

Licensed from: MabelAmber pixabay.com 

Nå er jeg i ferd med å finne meg selv. Det er mange brikker som skal på plass. Alt skal passe sammen, og skape et helt menneske igjen. Men nye tanker og interesser. Og faktisk et nytt utseende også. Hele meg er på en måte renovert. Jeg føler meg annerledes. Det er noe som har skjedd underveis. Jeg har et annet syn på livet, og jeg er veldig bestemt. Det er slutt på de tidene hvor andre mennesker kunne behandle meg dårlig. Jeg vil være et raust og varmt menneske. Men jeg tåler ikke at noen tråkker på meg en gang til. Da smeller det. Jeg har kjent på mange såre følelser, og jeg vet hvorfor de har kommet. Nå er det viktig for meg å beskytte meg selv. Jeg vil ikke være i negative omgivelser som trykker meg ned. 

Jeg vet ikke hvor mye omverdenen merker at jeg har forandret meg. Men jeg kjenner det godt inni meg. Og jeg viser det også med det ytre. Jeg er tryggere på min egen kropp og har min egen stil. Det får bare være at noen kanskje ikke deler min smak. Jeg vil være en sterk, varm, raus og tøff kvinne. Jeg vil være meg.

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg