Jeg byr på meg selv!

Licensed from: Myriams-Fotos pixabay.com 

Jeg har valgt å snakke til en mengde mennesker via internett. Da er jeg også veldig klar over at jeg byr på meg selv. Det er noen ganger veldig skummelt. Men jeg velger selv hva som skal skrives eller deles på ulike plattformer. Det er ikke noen andre som bestemmer der, og det passer meg veldig fint. Jeg snakker en del sammen med mannen min om våre grenser, men det er full enighet om det. Så lenge jeg holder meg innenfor våre grenser, så har jeg støtte her hjemme. Og det er absolutt det viktigste for meg. Jeg har valgt å være synlig, men det har ikke resten av familien. Så derfor skjermer jeg dem mest mulig. Vi trives godt med den løsningen.

Licensed from: Myriams-Fotos pixabay.com 

Jeg elsker å jobbe med formidling. Det holder liv i mine kreative sider, og jeg holder i meg i aktivitet. Jeg mener helt ærlig at dette er med på å holde meg unna depresjoner. For jeg har mange mørke rom som jeg kan gå inn i dersom jeg slutter med denne jobben. Jeg er fast bestemt på at jeg skal kose meg med dette i mange år fremover. Vi vet ikke hva som venter oss i fremtiden, men min intensjon er å fortsette jobbingen med blogg, Youtube og WeLG Foredrag. Det er mye som jeg ønsker å få til etter hvert, og jeg skal jobbe beinhardt. Det er ikke noe som kommer gratis her i verden. Man må legge ned masse arbeid for å komme dit man vil.

Licensed from: Myriams-Fotos pixabay.com 

Jeg byr på mye av meg selv. Men jeg deler likevel ikke alt. Det er viktig for meg å bevare noe av meg selv kun for meg og mine nærmeste. Det er noe som jeg tar på alvor, og som jeg tenker masse på. Jeg vil ikke miste meg selv underveis. Det skal være ekte, og det skal være en ærlighet på mine kanaler. Jeg vil være åpen, men likevel bevare en del privat. Det er en fordel for meg at jeg er voksen. Man vet litt mer om hva livet kan inneholde på godt og vondt. Så jeg vet litt om hva som bør bevares innenfor mine egne fire vegger. Jeg gleder meg veldig til å fortsette med dette arbeidet. Jeg skal gå steg for steg fremover mot mine mål!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg