Jeg er avhengig av sosiale medier!

Licensed from: FirmBee pixabay.com 

Det er bare å erkjenne det med en eneste gang. Jeg er en slik person som er avhengig av sosiale medier. Det er skremmende dersom man tenker over hvor mye tid som går med til å sjekke de ulike plattformene hver eneste dag. Jeg prøver ikke engang å bortforklare det lenger. For det er sant. Jeg er innom alle plattformene utallige ganger i løpet av dagen min. Det er det første som jeg sjekker hver morgen, og det siste jeg sjekker før jeg legger meg om kvelden. Det er noe som jeg er klar over, men som jeg ikke makter å endre så mye på. For min jobben min er på disse plattformene, og jeg sliter med å være nok strukturert i forhold til jobben min. Det er i tankene mine hele tiden på en eller annen måte.

Licensed from: PhotoMIX-Company pixabay.com 

Det er både positivt og negativt. Jeg mener det er positivt at jeg er engasjert og entusiastisk  når det kommer til jobben min. Men jeg ser også at det spiser opp tiden min. Jeg trenger mer fritid utenom de sosiale kanalene. Det er noe som jeg må ta på alvor. Jeg kan regne med at det blir vanskelig å endre på, men jeg er i ferd med å innse alvoret. Jeg håper at det blir mer struktur over jobbingen min etter hvert. Jeg forsøker å lage gode rutiner. Men det er ikke alltid at kroppen min fungerer slik som jeg ønsker. Altfor mye av jobbingen min foregår fra sofaen. Jeg er på sofaen for å hvile og strekke ut kroppen min. Men ender opp med å lage markedsføring på Instagram mens jeg ligger der. Typisk meg for å si det sånn.

Licensed from: geralt pixabay.com 

Dette er et sammensatt problem for meg. Det handler om mange ting. Jeg må ærlig erkjenne at jobben hjelper meg når det kommer til å jage vekk tungsinnet. Dermed frister det mye mer å jobbe litt til istedenfor å kjenne etter hvordan man egentlig har det inni seg der og da. Så ender det med at jeg tar til telefonen, og kaster meg inn i en eller annen sosial kanal istedenfor å kun hvile. Jeg tror veldig mange mennesker kan kjenne seg igjen i mitt problem eller deler av det. Vi er veldig mange som er avhengige av telefonen og sosiale medier. Det kan i perioder bli for mye for min del. Men jeg har forstått at det er kun meg som kan endre på de uvanene som jeg nå har. 

Licensed from: FirmBee pixabay.com 

Det kommer til å ta tid, og det blir hardt. Jeg vet ikke om jeg klarer å minske det så mye som jeg egentlig bør. Men jeg skal redusere bruken en del. Det er noe som jeg er helt nødt til. Jeg må fylle opp hverdagen min med andre sysler. Det kan ikke nytte. Man må kunne gjøre en jobb selv med dette her. Sosiale kanaler er en veldig viktig del av min jobb, så jeg kan ikke kutte det ut. Men jeg kan forsøke å lage meg en bedre hverdag. Det får bli et mål å jobbe mot fremover!

Vi blogges!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg