Nye AQUA SHINE LIP GLOSS fra MAKEUP MEKKA!

Reklame | Innlegget inneholder reklame, men er ikke sponset eller betalt.

Endelig har det kommet nye LIP glosser hos Makeup Mekka! Jeg valgte ut fire farger som jeg bestilte hjem fra www.makeupmekka.no ! Det er hele tiden nye produkter som lanseres hos dem, og jeg elsker deres produkter. De er veldige rimelige, og har god kvalitet. Dessuten har de nesten alltid ekstra tilbud. Jeg har vært en fast kunde hos dem det siste året, og jeg er faktisk svært godt fornøyd. Det er alltid kjekt når der kommer nye leppe produkter. Jeg sliter litt med tørrhet på leppene, så det er ekstra greit for meg å ha  noen fine LIP glosser med meg i vesken! Jeg liker når leppene mine glitrer litt, og da får ansiktet mer glød!

Jeg har nå brukt dem en del ganger, og jeg må si at de virkelig fungerer fint. Leppene blir veldig myke, og fargene er delikate og fine. Det har vært enkelt på påføre, og jeg har følt meg fin. Jeg er litt kresen på akkurat leppeprodukter. Men disse fungerer faktisk veldig fint for meg. Jeg kommer til å bruke dem veldig mye fremover. Det er ikke alltid man vil ha en sterk leppestift. Da er disse helt fantastiske å bruke. Man får en fin look, og er med på å skape et mykt og mildt utrykk. De har en friskt  lukt av fersken. Men den er ikke så veldig sterk. Nå har jeg tatt hjem ulike nyanser av rosa. Det er det som fungerer fint for meg. Og det er ekstra kjekt at de har shimmer og glitter!

Jeg anbefaler deg gjerne disse produktene dersom Du er på jakt etter gode LIP Glosser. Sjekk ut de ulike fargene på www.makeupmekka.no ! En high-shine gloss som gir leppene sine en blank aqua-finish. Glossen føles myk og behagelig på leppene. Den kan brukes aleine eller som en top coat over din favoritt leppestift. Aqua Shine serien er stablet med rene klassiske glosser og top coater med glitter og holografiske effekter. Jeg vet at der også finnes noen nyanser av lilla. Jeg håper at Du finner noe som passer til akkurat DEG’!

Vi blogges!

www.welgforedrag.com

Følg gjerne WeLG Foredrag på Youtube!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg