URBAN DECAY NAKED 3 PALETTE EYESHADOWS!

Reklame | Innlegget inneholder reklame, men er ikke sponset eller betalt.

Endelig fikk jeg muligheten til å kjøpe meg makeup fra Urban Decay! Det er noe som jeg har hatt veldig lyst på ganske lenge. Men det koster en del mer enn jeg vanligvis bruker på et øyenskyggepalett. Men nå når jeg var på tur til Oslo, så hadde jeg litt tid og penger til overs da jeg var på flyplassen. Dermed kunne jeg velge meg ut et øyenskygge palett. Jeg valgte til slutt Naked 3. Det er et palett med nydelig øyenskygger i en fargetone som jeg bruker veldig ofte. Jeg gleder meg veldig til å bruke dette masse i tiden som kommer nå. Jeg har mange tanker inni hodet mitt med ulike farger som jeg ønsker å teste ut.

Jeg har allerede kommet litt i gang. Det er ikke noen tvil om at dette produktet har veldig høy kvalitet. Øyenskyggene blender seg veldig lett ut, og er fint pigmentert. Det var så enkelt å påføre dem på en fin måte. Jeg må si at det imponerte meg veldig. Fargene passet veldig fint sammen, og gav en nydelige look. Det er kjekt at det fungerer fint når jeg tross alt brukte 419kr på dette produktet. Det er mye penger for meg, men jeg mener at det var verd det. Jeg er helt sikker på at dette kommer til å være en stor favoritt hos meg. 

Det er kjekt å teste produkter fra andre merker. Nå har jeg sett og lest masse om Urban Decay sin makeup. Nå har jeg endelig et produkt her hjemme, og kan kose meg med det. Jeg ønsker meg allerede enda flere produkter fra dette merket, men jeg må spare litt først. Det er viktig for meg å holde meg til budsjettet. Jeg kan ikke bare kjøpe alt jeg har lyst på. Men da er det ekstra kjekt når jeg endelig kan unne meg noe ekstra!

Vi blogges!

www.welgforedrag.com

Følg meg gjerne på Youtube og Instagram : WeLG Foredrag

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg