DONUT BAKERY EYESHADOW PALETT MAKEUP MEKKA!

Reklame | Innlegget inneholder reklame, men er ikke sponset eller betalt.

Så har Makeup Mekka klart det atter en gang. De har laget et produkt som virkelig er kjempebra! Jeg er blitt så glad i dette produktet. Øyenskyggene er meget pigmenterte, og blender seg helt fantastisk på øyet. Det er ni deilige høstfarger som kommer mot oss når vi åpner pallettet. Det er veldig fine farger, og man kan lage utallige looker med disse fargene utover høsten. Jeg er mektig imponert over kvaliteten. Det er et lite og tynt palett som nesten ikke tar plass i toalettmappen. Med dette produktet så ha man egentlig alt man trenger for hele høsten og vinteren. 

Jeg kommer til å bruke dette produktet veldig ofte. For jeg merker at disse fargene passer ekstra godt til min garderobe. Da er jeg sikker på at det blir en knallbra høst med masse fin sminke. Det er så kjekt å kunne leke med andre farger, og bli mer vågal iblant. Det er viktig å kunne leke litt i hverdagen. Skyggene legger seg veldig lett på øyelokket, og man trenger ikke mye produkt for å få farger. Jeg merker at de denne gangen har satset ekstra på at skyggene skal være veldig pigmenterte. Det liker jeg meget godt, og det gjør det enklere. 

Jeg fikk kjøpt det til kun 130kr på www.makeupmekka.no ! Dette produktet er en Limited Edition. Det betyr at når varen er utsolgt, så kommer den ikke inn på lageret igjen. Du bør derfor være kjapp med å bestille deg det hjem. Jeg tror ikke at du kommer til å angre. Dersom Du vil ha et palett med høstfarger, så er dette det som er rimelig og veldig bra!

Vi blogges!

www.welgforedrag.com

Følg gjerne meg på Youtube og Instagram: WeLG Foredrag

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg