Hvorfor føler jeg meg aldri fin nok?

Licensed from: MabelAmber pixabay.com 

Det er mange ting som jeg ikke kan helt forstå når det kommer til egne utfordringer. Selv om jeg nå er ganske så annerledes enn før, så henger masse igjen på innsiden. Det betyr at jeg slett ikke er så selvsikker som jeg kanskje ser ut til å være. Jeg sliter nesten alltid når skal finne et antrekk. Særlig når jeg skal i et selskap eller arrangement. Da er jeg liksom alltid redd og engstelig for å ikke se bra ut. Jeg kan spørre mannen min veldig mange ganger om jeg er fin. Det er litt vanskelig for ham når jeg spør igjen og igjen om samme antrekket. Det handler om min selvtillit som jeg ikke klarer å holde stabil nok. Jeg vet at det er veldig mange kvinner og menn som sliter med det samme. Men for meg er det faktisk veldig vanskelig.

Licensed from: monika1607 pixabay.com 

Noen ganger føler jeg meg rett og slett stygg og feit. Jeg er klar over at det ikke stemmer. Men jeg kan si med hånden på hjertet at det fortsatt skjer. Jeg kan se meg selv i speilet, og virkelig føle meg som verdens styggeste kvinne. Ikke så rart med mine opplevelser i fortiden. Det er bare veldig synd at det fortsatt henger i meg etter alle disse årene. Jeg jobber veldig med å komme meg gjennom disse utfordringene. Det er noe som jeg ikke vet om jeg klarer å bli helt kvitt. Men jeg må komme så langt som mulig, og bygge meg selv opp igjen steg for steg. Jeg vet at det kommer til å ta lang tid, men jeg skal komme dit engang. Jeg har begynt på denne reisen, og jeg føler meg heldigvis mye bedre.

Licensed from: pasja1000 pixabay.com 

Vi skal ikke føles at vi er stygge eller udugelige! Det er viktig at vi reiser oss opp, og har ryggen rak. For meg så er det helt nødvendig. Jeg må være tryggere i meg selv, og jeg skal ikke la meg knekke. Det kommer noen knekker iblant. Jeg håper bare så inderlig at jeg en gang kan kjenne at jeg virkelig innerst inne er stolt over hele meg. Med alle mine egenskaper og hele kroppen min. Det er godt å kunne kjenne at man lever, og at man stadig tar nye steg videre i livet!

Vi blogges!

www.welgforedrag.com

Følg meg gjerne på Youtube og Instagram: WeLG Foredrag

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg