Jeg vil synge mer country musikk!

Nå har jeg forsøkt å synge mange ulike sjangre. Det er veldig spennende og kjekt. Jeg har muligheten til å videreutvikle meg innenfor musikken ,og det skal jeg jamme meg fortsette med. Jeg har så vidt vært innom country musikk, og det likte jeg faktisk veldig godt. Så nå skal jeg i hvert fall forsøke meg mer på akkurat den sjangeren når vi øver sammen på musikkterapi. Det er så utrolig kjekt å kunne teste ut nye ting sammen med mennesker som jeg stoler på. Trygghet er en viktig faktor når man skal ut teste ut nye ting. Jeg føler meg klar til å leke enda mer med musikken, og frigjøre meg litt mer. Det er lov å bevege kroppen litt mens man synger. Jeg trenger ikke så stiv som en pinne når jeg synger. Det er mange ting som jeg må bli friere på. 

Jeg gleder meg veldig til å kose meg med musikken fremover. Det er noe som ikke noen kan ta i fra meg. Jeg elsker musikk, og jeg føler meg så heldig som har et talent. Det er litt rart å se akkurat det høyt, men jeg er endelig stolt min egen musikalitet. Det er noe som har kommet mer og mer frem den senere tiden. Jeg har på en måte endelig forstått at jeg er ganske god, og at publikum liker det. Det høres nok veldig rart ut siden jeg har sunget for folk nesten hele livet. Men jeg klarer nå å se på meg selv som en artist, og det elsker jeg. Det er noe som jeg virkelig drømmer om å utforske profesjonelt i fremtiden. Men jeg har et privatliv som ikke tillater de store utfordringene på det området . Jeg kommer derfor til å ta det i mitt eget tempo. 

Det skal bli spennende å teste ut mer country musikk. Jeg har begynt å høre på det på radioen, og finner stadig nye sanger som jeg virkelig liker. Jeg skal få dem under huden, og så skal jeg jobbe med dem over tid. Da vil det komme naturlig ,og jeg kan kose meg med dem alene først. Tenk at jeg skulle våge meg ut på slike musikalske eventyr! Jeg vet ikke helt hvor det ender, men jeg føler at jeg er på vei ett eller annet sted med musikken min!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg