Jeg trenger en privat sone!

Det er viktig for meg å bevare en privat sone. Jeg har mine egne grenser i forhold til hva jeg ønsker å dele med dere. Det kan godt hende at mine grenser ikke så strenge i forhold til andre. Men det er veldig viktig for meg å kunne ha en egen sone som kun tilhører privaten. Der kommer dere ikke inn. Jeg trenger et sted hvor jeg kun må forholde meg til mine nærmeste. Vi har et behov for å være sammen om det som skjer i livene våre, og bevare det hos oss. Jeg deler derfor ikke så veldig mye detaljer om hva vi foretar oss til enhver tid. Det er ikke noe som jeg føler at dere trenger å vite om. Jeg skjermer barna mine på bloggen, og det er jeg veldig glad for. Noen ganger deler jeg mine tanker og følelser rundt det å være mamma. Men det er noe annet enn å dele ungenes liv med hele internett.

Noen ganger kan jeg dele glimt fra min hverdag. Men jeg føler likevel at jeg vil ha en distanse til det her på bloggen. For jeg ønsker ikke at alle sammen alltid skal vite hva jeg gjør til enhver tid. Jeg vil dele noen glimt fra min hverdag, men ikke alt sammen. Noen ganger kan jeg lage vlogg (video med glimt fra min dag) på Youtube, og da er det noe som jeg har planlagt. Jeg velger selv hvilke dager det passer for meg å dele slike opplevelser. Hvis man tenker over det, så er jeg faktisk ganske sparsommelig med å dele fra selve livet vårt. Min familie skal ikke være på mine kanaler, og da er det ikke noen vits i å vise hele verden alt vi gjør. Jeg vil veldig gjerne kunne slappe av sammen med min familie, og skape øyeblikk som kun er for oss.

Privatlivet mitt er veldig viktig for meg. Jeg kan ikke få sagt det ofte nok. Selv om man velger å stikke hodet sitt frem i offentligheten, så kan man skjerme seg selv og sine nærmeste likevel! Vi føler at det er fint slik som vi har det nå. Jeg formidler på mine kanaler, og familien holder på med sitt. Vi blander ikke de to tingene. Det vil også være slik i kommersielle samarbeid fremover. Jeg kan velge å delta, men mann og barn skal ikke være medvirkende i de tingene!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg