Jeg er frimodig!

Jeg har blitt mer frimodig etter hvert som tiden har gått. Nå er jeg så mye tryggere på meg selv, og klarer dermed å gå mer aktivt ut med mine drømmer og ønsker. Det er noe som til tider har vært veldig skummelt. Å skulle si høyt at man faktisk vil satse på seg selv, er jo ganske skremmende for noen og enhver. Men nå er jeg kommet godt i gang, og det gjelder å henge med i svingene på best mulig måte. Jeg vet at det kommer til å ta tid å etablere seg, men jeg har endelig en trygghet på at det faktisk skal skje. Da kan man ikke gjemme seg vekk, og være sjenert. Nå er det på tide å stikke hodet enda mer frem, og være trygg på at dette er riktig. Jeg kommer alltid til å møte mennesker som ikke synes noe om det. Man kan ikke bli likt av alle. Men jeg er heldig som har så mange som støtter meg. Det varmer hjertet mitt.

Det er viktig for meg å være ærlig i min kommunikasjon med Dere! Jeg er derfor ganske så personlig på både bloggen og Youtube. Jeg har mine grenser, men jeg velger å dele ganske så raust av livet mitt. Når jeg skal jobbe meg videre med firmaet mitt, så er jeg der ute i offentligheten med “hele” meg. Det er noe som jeg tar på alvor, og som jeg tenker veldig mye på. Nå ønsker jeg å følge drømmene mine, og da må jeg rette opp ryggen og være så selvsikker som jeg kan. Jeg har blitt ganske så vant til å filme meg selv de siste månedene. Men jeg liker ikke å bli filmet av andre. Der er det fortsatt en sperre som jeg må jobbe med. For det hadde vært ganske praktisk dersom jeg kunne våget å la noen andre filme meg iblant. Men jeg føler liksom at det da plutselig blir mye flauere å holde på med. 

Jeg er i en stor personlig utvikling. Der er mange ting som skjer på en gang, og jeg henger med etter beste evne. Jeg gleder meg til en del ting har kommet i orden, og jeg kan fokusere på å skape et godt produkt. Det skal virkelig bli veldig spennende å møte livet fremover. Jeg har en god magefølelse, men er også veldig spent. Jeg krysser fingrene, og satser på at det blir gode tider for meg og firmaet mitt!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg