Så ubeskrivelig deilig å komme hjem!

Vi har vært i Egersund i helgen. Men nå er vi endelig kommet oss vel hjem til Mandal igjen. Det er ikke så enkelt for meg å være i Egersund, men jeg forsøker etter beste evne å ha det fint sammen med familien min. Jeg har fått være sammen med mennesker som jeg er glad i , og som vil meg vel. Det er har vært god mat, og sosialt samvær. Jeg klarte også å gjennomføre en bytur på lørdag. Det er ikke alltid jeg mestrer det like godt, men jeg klarte meg ganske fint denne gangen. Sånn er det å leve med traumer og vond fortid. Man kan ikke skru av kroppen selv om man nå har det fint. Jeg velger å gå ut av komfortsonen min iblant for å bli bedre på sikt. Det er ganske tøft mens det står på, men jeg velger på gjennomføre det iblant.

Jeg merker at det var veldig godt å komme seg hjem til huset vårt igjen. Det er her jeg føler meg skikkelig trygg. Så nå skal vi slappe godt av her hjemme i kveld. En ny uke venter på oss allerede i morgen tidlig. Jeg er sliten både mentalt og fysisk. Det er ikke så lett å forklare det. Nå er det ikke flere turer til min hjemby før selve julefeiringen. Det er tid for stabilisering og trygge rammer igjen for store og små. En jobb som aldri tar slutt, og som er det eneste som hjelper oss videre i livet. Vi er heldigvis to voksne som jobber sammen for at vår lille familie skal ha det så fint som mulig. Det er jeg sjeleglad for. Vi er en gjeng som vil hverandre det beste, og vi forsøker på hjelpe hverandre i hverdagen. 

Jeg ønsker Dere alle sammen en nydelig kveld! Nyt de siste timene av helgen, og forbered deg til en ny uke med nye muligheter. Vi kommer til å klare oss bra alle sammen. Men det er viktig å ta vare på de gode følelsene, og nyte de små øyeblikkene i livet. Jeg er takknemlig for at vi alle sammen er hjemme igjen, og at helgens utfordringer nå er over!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg