Jeg skal ta Datakortet!

Da er det endelig avgjort! Jeg skal starte på datakort kurset denne uken. Jeg skal gjennom fem ulike moduler, og jeg gleder meg veldig til å få mer kunnskap. Det er veldig rart å tenke på at jeg skal på kurs to dager per uke frem til jul. Men jeg føler at denne sjansen er viktig å ta. Jeg er heldig, og får ta dette kurset via NAV på Mindus i Mandal. Jeg skal være der to hele arbeidsdager i uken, men vi må muligens endre tidspunktet på grunn av min helsesituasjon. Det blir veldig spennende å sette seg på skolebenken igjen. Men jeg har behov for å kunne mer når det kommer til data. Så jeg tenker at dette er en fin mulighet for meg å utvikle mine ferdigheter. Jeg trenger det for å kunne drive firmaet mitt. Jeg ønsker jo å kunne gjøre ting selv, og da må jeg lære meg en del ting.

Jeg gleder meg veldig til å komme i gang denne uken her. Men jeg merker at der ligger en spenning  i kroppen min. For jeg er litt engstelig for denne kroppen min. Det blir en del timer foran dataskjermen, og jeg må være flink til å ta små pauser i løpet av dagen. Men jeg får bli kjent med mange mennesker, og være en del av arbeidsmiljøet i resepsjonsområdet. Jeg merker at dette er veldig utfordrende på en god måte. Nå kan jeg endelig få lært meg de tingene som til vanlig kan koste meg masse frustrasjon og stress. For jeg har god tro på at ting kan bli mer effektivt, og at jeg nå vil lære meg triks som forenkler min jobbhverdag betraktelig. Mitt arbeid skjer stort sett via pc og internett. Så da er det naturlig for meg å søke etter mer kunnskap når det kommer til data.

Nå gjelder det bare å ta en modul om gangen. Gjøre oppgavene riktig, og bli trygg på mine egen kunnskaper. Der skal tas test i hver modul, og det skremmer meg jo litt. Men jeg har møtt flotte mennesker som skal hjelpe meg underveis i prosessen. Jeg er svært heldig som får denne muligheten, og jeg skal ta godt vare på den. Dette er en del av planen som vi har lagt i forhold til WeLG Foredrag. Jeg skal lære masse forskjellig, og det tror jeg kommer til å gå ganske så fint. Vanligvis så tar jeg ting ganske kjapt bare jeg får litt opplæring. Nå gleder jeg meg til å komme skikkelig i gang, og så håper jeg inderlig at helsen min takler det! Jeg kan få ting enda mer tilrettelagt, så jeg er optimist! 

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Youtube, Facebook og Instagram!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg