Jeg er ikke glad i vinteren!

I dag kom den aller første snøen, og jeg kjente med den gang at dette er ikke noe som jeg liker. Nå kommer den årstiden som jeg takler dårligst. Nemlig de iskalde vintermånedene som inneholder en blanding av mildvær og kuldedager. Jeg vet ikke hvordan jeg skal håndtere det, men sånn er det jo bare. Nå er det fokus på gode og varme plagg fra topp til tå. Ull overalt, og fyr i ovnen fra tidlig morgen. Jeg merker også at jeg blir flinkere til å planlegge innkjøp. For jeg liker meg aller best innendørs når vinteren uler utenfor. Jeg gidder ikke å måtte dra på butikken hver dag. Jeg har blitt flinkere til å kjøre på snø, så det skal nok gå denne vinteren også. 

Man sier at alle årstidene har sin egen sjarm. Men jeg har litt vanskelig for å se det akkurat om vinteren. Det er bare slik jeg er skrudd sammen. Noen ganger må jeg nesten flire litt av min egen frustrasjon. For det er jo ikke akkurat vits i å bli gretten på grunn av minusgrader. Kroppen min takler vinteren veldig dårlig, og smertene mine øker på. Det er noe som tærer på humøret mitt, og som i perioder gir meg store utfordringer i hverdagen min. Men det er sånn livet er for oss alle sammen. Noe er bra for oss, og noe er vondt. Men vi skal gjennom dagene alle sammen. Jeg forsøker etter beste evne å se de lyspunktene som kommer underveis.

Jeg merker at jeg må jobbe med meg selv. Det er litt utfordrende for meg, men jeg skal jo klare meg ganske fint likevel. Jeg har masse varmt tøy, og vi har masse ved tilgjengelig. Her trenger man ikke fryse. Nå kommer den tiden på året hvor jeg liker meg aller best hjemme. Da skal jeg kose meg her hjemme, og sitte under pleddet med god samvittighet. Lunt og godt med jeg fyrer i ovnen. Så kommer nok hekletøyet i hendene, og så koser jeg meg foran skjermen. Vi må alle sammen gjøre det så bra som mulig for oss selv. Jeg vet hva som er viktig for meg, og jeg skal ta godt vare på meg selv i tiden som kommer. Det håper jeg at du også gjør!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg