Nå går det i ett frem til jul!

Nå er det mye spennende som skjer i livet mitt. Ukedagene mine fylles opp av kjekke aktiviteter. Jeg har nå egentlig ganske full timeplan frem mot jul. Det er viktig for meg å være med på musikkterapi to ganger per uke. Så har jeg datakort kurset to dager i uken frem til jul. I tillegg leder jeg Kjøkkenpraten hver mandag. Men jeg har masse fritid på ettermiddager og kveldstid. Jeg må være hjemme med ungene. Det er viktig for meg å være tilstede for dem, og samtidig kunne slappe av hjemme. Jeg skal også dra på Landsmøte for Mental Helse snart. Det blir en spennende helg hvor jeg får lært veldig masse nytt. Jeg tar en dag om gangen, og forsøker etter beste evne å legge en fornuftig plan på dagene mine.

Det er viktig for meg å kunne kombinere jobb og helse. Jeg forsøker å finne de aller beste løsningene. Noen ganger kommer jeg til å gå for langt. Men jeg håper og tror at jeg kan finne en fin løsning. Jeg vet at jeg ikke kan sitte hjemme, og tro at alt løser seg ved å kikke inn i veggen. Når man klarer å finne en fin rytme på hverdagen, så vil jeg fungere bedre både fysisk og psykisk. Jeg er helt overbevist om at aktivitet er riktig og viktig for meg. Det er kjekt å være sammen med andre mennesker, og jeg ønsker å utvikle meg som menneske. Nå skal jeg ta nye steg, og jeg skal bli mer og mer synlig. Da må jeg finne en tilværelse som holder meg i balanse uansett hva som skjer.

Jeg gleder meg til å delta på ulike kurs og arrangement de nærmeste ukene. Det er kjekt å ha en del ting å se frem til. Jeg må ut av komfortsonen iblant, og det gir meg personlig vekst. Jeg har masse å lære, og jeg gleder meg skikkelig til å lære mest mulig i tiden som kommer. Alle mennesker trenger påfyll og inspirasjon fra andre. Jeg er intet unntak. Det skal bli spennende å finne nye veier som man kan gå. Jeg er positiv, og tenker at dette kommer til å løse seg fint. Jeg skal hvile når jeg har mulighet, og så skal jeg jammen meg kose meg masse i  tiden som kommer nå!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og Youtube!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg