Gøy å se at flere leser bloggen min!

Jeg har hatt blogg i noen år nå. Jeg har alltid hatt noen lesere, men tallene har variert en del. Og jeg har jobbet en del med å finne den riktige rytmen for bloggen min. Nå kan jeg se at tallene er i ferd med å øke, og det gleder meg veldig. Jeg har tatt i bruk litt markedsføring, og da har tallene steget betraktelig umiddelbart. Det forteller meg at mange mennesker der ute vil lese bloggen min, men de kjenner ikke til den. Der er jo tross alt veldig mange bloggere i dette landet etter hvert. Jeg kommer til å fokusere litt mer på markedsføring jevnlig for å få en større leserskare. Det gir meg masse energi når jeg ser at tallene virkelig blir mye bedre.

Jeg vil gjerne ha en større andel av leserne. Men jeg vil fortsette med min blogg slik som jeg ønsker å ha den. Der kommer til å bli en variasjon i innleggene mine fremover. Jeg kommer til å åpne opp for kommersielle aktører til en viss grad. Men jeg er veldig bevisst på mine egne grenser når det kommer til disse tingene. Jeg vil ikke tjene penger på ting som jeg ikke kan stå inne for. Bloggen er en av mine kanaler hvor jeg kan formidle mine tanker og følelser. Dere vil også få se flere glimt fra min hverdag her på bloggen min. Jeg føler altså for en liten endring her inne, men det blir likevel etter mine ønsker. Jeg er min egen sjef, og akkurat det er jeg veldig glad for.

Bloggen skal leve videre sammen med meg. Jeg skal ta den med i videreutviklingen av min jobb og firma. Det er en spennende prosess å være i. Jeg føler meg ganske så sikker på at 2019 kommer til å inneholde mye spennende for min del. Jeg tar et steg om gangen, og er klar for å komme skikkelig i gang. Jeg er svært takknemlig for hver enkelt menneske som besøker mine kanaler. Dere kan legge igjen kommentarer på min Facebook side. Jeg måtte dessverre stenge kommentarfeltet på grunn av netthets for noen år siden. Jeg ønsker ikke å åpne opp igjen, men blir veldig glad for all kommunikasjon på min åpne Facebook side!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook og Instagram!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg