Jeg er svært heldig!

Jeg føler meg veldig takknemlig. Det er så mange ting som skjer, og jeg har gode følelser i kroppen min. Nå har jeg kommet meg videre i ulike prosesser, og jeg føler på meg at det blir spennende fremover. Noen ganger kan man liksom kjenne på kroppen at ting vil skje. Og jeg håper inderlig at min positive utvikling fortsetter fremover. Jeg skal gjøre mitt aller beste for at det skjer. Man kan nemlig gjøre en del ting selv også. Jeg har lært meg en del lekser i løpet av livet, og jeg ønsker ikke å gjøre de samme feilene flere ganger. Man må gjerne gå på noen smeller, men jeg forsøker å unngå de samme. Det er en god egenskap. Men som alltid finnes der jo unntak.

Jeg skal jobbe med meg selv på mange plan. En ting er at jeg må jobbe videre i terapien med mine traumer og følelser. Men jeg skal også videreutvikle WeLG Foredrag. Det er spennende måneder som kommer nå, og jeg skal ta en del valg. Jeg håper inderlig at det blir en fin fremgang i arbeidet, og at planen som er lagt faktisk fungerer for meg og min familie. Jeg vil veldig mye, men jeg vil aller mest verne om mine nærmeste og min egen helse. Jeg vil nemlig være en aktiv mamma, og da må jeg legge inn masse tid til hvile og familietid. Vi har kommet oss gjennom mange stormer, og jeg vil være en trygg havn for mine kjære sammen med min ektemann.

Kroppen min må tas hensyn til. Og jeg er svært heldig som nå endelig kan se en fremtid med eget firma som inntektsgrunnlag i tillegg til NAV. For jeg må samarbeide med dem. Jeg klarer ikke å jobbe full stilling uansett. Det er helsen som bestemmer det. Men jeg skal jammen meg kose meg i de prosentene jeg klarer å jobbe. Det er en seier for meg å kunne drifte sitt eget firma, og slipper å forholde meg til en annen arbeidsgiver i hverdagen. Jeg jobber i kulissene med å videreføre planen. Alt kommer på plass etter hvert som tiden skrider frem. Jeg føler meg veldig trygg på at fremtiden skal bli god!

Vi blogges!

Takk for at Du leser!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg