Jeg skal synge på Landsmøtet!

I dag er jeg ekstra tidlig oppe. For jeg er nødt til å varme opp sangstemmen min allerede nå. Jeg skal nemlig åpne dagens landsmøteforhandling med et kulturelt innslag kl 09.00! Jeg har blitt bedt om å fremføre to sanger. Det blir spennende å sette seg ved pianoet foran hele gjengen tidlig på morgenen. Men jeg gleder meg veldig, og er stolt over å få muligheten til å gjøre dette. Nok en gang er det litt utenfor komfortsonen min, men det kommer til å gå veldig fint. Jeg skal rekke å spise en lett og god frokost før jeg skal ha en liten lydprøve. Det blir uten tvil en meget spennende morgen for min del! Men jeg føler meg godt forberedt, og jeg elsker jo å opptre!

Jeg tror at dette blir en veldig fin opplevelse for meg, og håper at resten av gjengen også liker det. Men jeg skal nok være ganske glad når det er unnagjort også. Så kan jeg fokusere på resten av arbeidsoppgavene som venter denne lange arbeidsdagen her på Landsmøtet. For meg så er det viktig å våge å ta slike muligheter. Så kan jeg gjøre det til en fin mulighet for meg. Det er viktig å kunne takle slike oppdrag som dette i fremtiden. Men jeg skal være ærlig, og si at jeg kjenner det godt i magen min akkurat nå. Det er lov å ha sommerfugler, og være litt spent. Men så lenge man er rolig så går det nok veldig fint. Jeg skal synge Drøm ditt liv og The Rose!

Jeg håper at Dere heier på meg, og at dere sender meg positive tanker! Det er ikke ofte jeg har et sangoppdrag så tidlig på morgenen. Så jeg har derfor valgt å stå opp tidlig slik at kroppen kommer skikkelig i gang, og stemmen er klar til å brukes! Jeg ønsker dere alle sammen en fin lørdag!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Youtube, Facebook og Instagram!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg