Ubeskrivelig deilig å komme hjem ❤️

Det var helt ubeskrivelig deilig å komme hjem til min kjære mann og ungene etter en lang helg på Landsmøte. Jeg er skikkelig sliten, og der har tæret på kreftene på slutten. Men jeg kom meg velberget gjennom helgen til tross for endel smerter og urolig søvn. Jeg gleder meg derfor til å kunne sove godt i min egen seng i natt. Vi har hatt en spennende dag på landsmøte med spennende valg på ledere og sentralstyre. All ære til de som var villige til å ta på seg verv, og gratulerer til dem som ble valgt! Jeg var glad for at jeg ikke var blant dem som skulle stille til valg. For det må ha vært spennende for dem å vente på svaret! 

Hjemreisen gikk egentlig veldig fint. Men jeg var veldig klar for å komme meg hjem. Vi har hatt mange spennende samtaler i løpet av helgen. Jeg har virkelig lært masse underveis. Men jeg har også vært opptatt av å se mine medmennesker. For der er til tider tøffe tak når ulike meninger ytres fra talerstolen. Følelser blir aktivert, og vi er bare mennesker alle sammen. Jeg har vært raus med klemmer til trøst og oppmuntring. Det føler jeg er viktig og riktig. Man må skille mellom sak og person. Stort sett så har det gått veldig fint med alle sammen!

Jeg var så heldig å få servert taco av min kjære mann da jeg kom hjem. Bagasjen er pakket ut, og jeg har fått tatt meg en lang dusj. Resten av kvelden skal tilbringes på sofaen i pysjbuksa! Det syns jeg at jeg fortjener ! Ha en fin kveld !

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook , YouTube og Instagram !

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg