Klar for en ny uke!

Da var det jammen mandag, og en ny uke er allerede i gang! Jeg er en meget sliten og støl dame i dag, men det går nok bra! Jeg skal komme igang med ukens oppgaver. Det er masse som skjer, og jeg skal gjøre mitt beste. I dag er det ny Kjøkkenprat! I morgen venter vanlig terapi og musikk terapi. Da skal jeg jobbe videre med mine egne sanger. Det gleder jeg meg veldig til. Jeg vet at uken blir travel, men jeg kommer til å justere litt på de ulike oppgavene mine dersom helsen trenger det. Godt mulig at jeg må gi meg selv litt fritid.

Jeg skal ta en dag om gangen. Ikke stresse for mye. Kroppen min trenger litt tid til å fordøye alt som har skjedd de siste dagene. Heldigvis kjenner jeg meg selv ganske godt nå. Det er endel ting som betyr mye for meg. Kanskje jeg skal innse at kroppen min rett og slett bare må få puste litt ut nå. Jeg er uansett fornøyd med egen innsats i helga. Mer kan jeg ikke forvente av meg selv. 

Det er deilig med en ny uke! Jeg føler meg heldig som har oppgaver og aktiviteter som venter på meg. Jeg vet også at det er lurest å ta en dag om gangen! Det har jeg erfart mange ganger. Jeg har god tro på at uken vil være lærerik på mange områder! 

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, Instagram og YouTube !

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg