Jeg lærer masse nytt!

Jeg merker at jeg lærer masse nytt for tiden. Det er mange ting som skal huskes, og som skal sorteres til riktig sted i min hjerne. For nå skjer det så mye på flere plan på samme tid. Jeg forsøker etter beste evne å henge med i svingene. Men jeg merker meg at det i blant blir litt vel overfylt inni meg. Jeg vil veldig gjerne lære veldig mye. Det er kjekt, og jeg tar nye steg. Men det har sin pris. Kroppen min er svært smertefull for tiden, og det er vanskelig å takle i lengden. Jeg er spent på hva legen sier på fredag. 

Det er spennende å komme seg fremover i livet. Jeg opplever masse kjekt, og jeg føler at jeg har en fin personlig utvikling. I helgen fikk jeg flere kommentarer om at jeg ser så mye bedre og roligere ut nå. Det var positivt ment, og jeg forstår hva de mener. Det handler ikke bare om at jeg generelt kler meg finere eller er mer sminket. Men det handler aller mest om at flere brikker har falt på plass i livet mitt. Jeg står mye stødigere på mine egne bein nå! Det er kjekt at andre mennesker legger merke til min utvikling.

Jeg mener at det er viktig å være åpen for å lære nye ting. Livet er fullt opp av ulike hendelser og utfordringer for oss alle sammen. Vi trenger kunnskap for å mestre livet på best mulig måte. Vi er alle sammen individuelle mennesker ned ulike behov. Men vi velger våre egne veier. Det er flott å se at jeg nå koser meg underveis på min egen personlige reise!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook, YouTube og Instagram !

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg