Det blir en hard uke!

Jeg kjenner meg selv veldig godt etterhvert som tiden går. Det blir en hard uke dette her. Kroppen min streiker, og jeg har endret på mitt program. Jeg klarer meg fint, men sliter veldig med sterke smerter og er trøtt. Det er en reaksjon på helgens kraftanstrengelse. Selv om jeg koste meg veldig i helgen , så brukte jeg masse energi og krefter. Jeg vil så inderlig gjerne klare alt sammen. Da kommer det reaksjoner når alt er overstått. Jeg har endel ting som skjer i løpet av denne uken her. 

Jeg vet at dette kommer hver gang jeg har vært gjennom en stor hendelse eller reise. For jeg presser meg selv gjennom det. Det er jo så kjekt å være med på ulike ting. Det er noe msn vokser på som menneske. Og jeg pusher meg selv ut av komfortsonen. Det er da det magiske skjer! Nå må jeg bruke endel tid på å hente meg inn igjen. Det er frustrerende at kroppen min ikke vil lystre. Men jeg gir meg ikke nå! Det er viktig for meg å kunne bidra på min egen måte! 

Min hverdag er til tider ganske slitsom. Og sånn er det her og nå. Jeg føler at jeg må ta vare på kroppen min akkurat nå. Så jeg har derfor justert på programmet mitt, og håper at det vil hjelpe. Det er ikke kjekt å ha det vondt verken psykisk eller fysisk! Men jeg er optimist, og vet at bedre dager kommer etter en liten stund!

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook , YouTube og Instagram!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg