Jeg sliter i terapien❤️

Akkurat nå er jeg inne i en vanskelig og utfordrende del i terapien min. Jeg har samtale terapi annenhver uke. Det er noe som jeg trenger, og som vil hjelpe meg til å komme videre i livet mitt. Men akkurat nå er det utrolig hardt og veldig sårt. Vi er i ferd med å dykke lenger inn i min historie og mine følelser. Da må jeg ta vekk den veggen som jeg holder oppe for å kunne mestre hverdagen. Jeg er nødt til å senke garden, og ta imot traume terapi. Vi jobber også veldig mye med grensesetting. Akseptere at jeg har en flink pike problematikk som virkelig er heftig for tiden. Jeg forsøker å være tøff, men dette koster masse krefter. Jeg er nødt til å senke kravene litt. 

Det er ikke lett for meg  å skrive om dette her på bloggen. For det er personlig, og jeg verken kan eller vil dele alt med Dere. Men jeg ønsker å være åpen om at jeg har utfordrende dager akkurat nå. Jeg vet at det er riktig og viktig for min utvikling at jeg klarer å gjennomføre terapien. Men hver eneste gang så gruer jeg meg skikkelig. Noen ganger så føler jeg meg som et lite barn der jeg sitter og strigråter på terapirommet. Men det er lov å vise følelser. Problemet er bare det at ordene mine liksom forsvinner i gråten. Det snører seg fullstendig, og da blir det bare flere tårer. Jeg trenger å la tårene komme ut. Men det svir skikkelig. Nok en gang har jeg gjennomført en tøff økt hos terapeuten i dag. Det kjenner jeg på kroppen min!

Det kommer til å bli bra til slutt! Men det kommer noen heftige runder de neste månedene. For nok en gang fikk jeg beskjed om at jeg trenger terapi i veldig lang tid fremover. Der finnes ikke noen kjapp løsning på mine utfordringer og skader. En dag om gangen. En terapitime om gangen. Jeg forsøker å holde motet mitt oppe, men akkurat i kveld føles det tungt og ganske vanskelig.

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook , YouTube og Instagram !

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg