Jeg vil ha en god dag❤️

En ny dag er i gang. Kroppen min er fortsatt mørbanket etter helgens arbeid på landsmøte. Og jeg er også preget av terapien i går. Men jeg vil ha en ny dag med flotte øyeblikk! Det kan ikke nytte å bare legge seg ned for å vente på bedre tider! Jeg er klar for en ny dag med datakort kurs. Og så er det julebord for Mental Helse Mandal/Lindesnes! Det blir nok en veldig kjekk kveld sammen med gode venner! Vi pleier alltid å kose oss skikkelig sammen på slike arrangement! 

Jeg har lært masse de siste årene. Og jeg vet at aktivitet er viktig når jeg sliter sånn som akkurat nå. Jeg forsøker derfor å holde meg i gang. Men det blir endel hvile også. Nå er vi jo også kommet til den kaldeste årstiden, og det liker ikke kroppen min noe særlig. Nå tar jeg en dag om gangen. Det er viktig for meg å ta små skritt når veien føles lang. Jeg vet veldig godt at det blir bedre etterhvert som tiden jobber med meg. I dag skal jeg fokuserer på datakurset, og lære meg litt mer om Power Point! Det er noe som jeg trenger, og som er kjekt å lære om! 

Jeg håper at Du også har en fin onsdag! Fokuser på alt det som er godt i livet ditt. Nåde smått og stort teller like mye! Jeg vet at det kan røyne på iblant. Men vi får en ny dag med nye muligheter! Det er jeg svært takknemlig for! 

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook , Instagram og YouTube .

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg