Jeg må være ærlig!

Ærlighet er for meg veldig viktig. Jeg forventer at folk er ærlige mot meg, og jeg ønsker selv å være ærlig. Da må jeg våge å blottlegge meg en hel del både her på bloggen og privat. Det er ganske skummelt å skrive på bloggen at jeg føler meg deprimert for tiden. Men jeg kjenner meg selv veldig godt, og jeg kan ikke lyve verken for meg selv eller Dere! Heldigvis er min åpenhet med på ufarliggjøre det for meg. Jeg er sliten og deprimert, men jeg er fortsatt på beina! Nå skal jeg endre litt på min egen fremdriftsplan slik at kroppen min kan henge mer med!

Livet er ikke et enkelt prosjekt. Man møter på motstand og utfordringer. Men det er lærerikt og selvutviklende. Jeg er trygg på at jeg kommer meg velberget gjennom denne tiden også. Det handler aller mest om å minske min egen selvkritikk, og gjøre de tingene som hjelper meg videre i livet. Jeg har ikke lyst på slike runder som dette. Men det er ikke mulig for meg å styre det helt. Jeg må henge med slik som alle andre. Der skjer endel ting i kullissene. Det er både godt og vondt. Jeg er fast bestemt på at det skal gå bra relativt raskt. Men jeg må involvere de personene som kan hjelpe meg videre.

Dagene kommer til å svinge endel fremover. Det vil bli både tårer og latter. For sånn er jo livet. Men jeg velger å være ærlig med Dere underveis! Det tror jeg kan bety endel for andre som sliter litt. Livet kan være veldig tøft i perioder. Men gleden kommer alltid tilbake til meg igjen !

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook , YouTube og Instagram !

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg