Jeg føler meg bedre❤️

Denne uken har jammen meg vært en påkjenning for meg personlig. Men nå i dag føler jeg meg bedre. For jeg har rett og slett fortalt andre om min situasjon her og nå. Jeg har grått mange tårer. Vist at jeg bare er et vanlig menneske som forsøker etter beste evne å takle livet. Noen ganger hår det fint, mens andre ganger er det vanskeligere. Jeg er utladet og lettet. For det var på tide å erkjenne overfor seg selv og andre at jeg må ha mer hjelp. Heldigvis har jeg mennesker rundt meg som vil meg vel, og som leter etter løsninger sammen med meg!

Jeg har vært på musikkterapi i flere timer i dag. Der har vi spilt tre av mine nye låter, og det var veldig gøy! En utrolig opplevelse å spille sammen med de andre , og vite at jeg faktisk har laget set helt selv! Det var en fin avslutning på denne uken. Jeg fikk kjenne på mestring og glede. Fikk tårer i øynene selv underveis. For det er så sterkt å dele sine egne tekster med de andre. Jeg gleder meg over muligheten til å holde på med musikk to ganger per uke.

Nå er det julebord for revmatikerforeningen i kveld! Jeg gleder meg til å ha en fin kveld sammen med gode venner! Det blir deilig med skikkelig julemiddag. Jeg håper at Du også koser deg på fredagskvelden! Takk for all støtte og fine kommentarer på Facebook! Dere er med på å hjelpe meg gjennom de vanskelige dagene.

Vi blogges!

Følg gjerne WeLG Foredrag på Facebook , YouTube og Instagram !

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg